Помош! - ми треба одредено дело/проект...

Член од
22 април 2010
Мислења
93
Поени од реакции
186
Дали некој од вас знае некоја страна од каде што би можела да симнан стручна литература ? Книгата што ја барам е Bispecific antibodies - Kontermann. Фала однапред.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Дали некој од вас знае некоја страна од каде што би можела да симнан стручна литература ? Книгата што ја барам е Bispecific antibodies - Kontermann. Фала однапред.
http://books.google.mk/books?id=EGHwKoNfQ6wC&printsec=frontcover&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false
Ете ја книгата, само нз дали има за сметнување опција

Член од
22 април 2010
Мислења
93
Поени од реакции
186
http://books.google.mk/books?id=EGHwKoNfQ6wC&printsec=frontcover&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false
Ете ја книгата, само нз дали има за сметнување опција
Таман е, и јас до таму стигнав... Него само првите 20 страни ги има, а мене ми треба цела книга... Во библиотека ја нема, а чини 200 долари... Така да, се бара друга опција. Сепак фала на помошта. :)

L

Luki Junior

Гостин
Таман е, и јас до таму стигнав... Него само првите 20 страни ги има, а мене ми треба цела книга... Во библиотека ја нема, а чини 200 долари... Така да, се бара друга опција. Сепак фала на помошта. :)
Почекај за 5 минути ќе ја имаш.
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 09:59 ---
Пиши ми ПП, дека да ти ја пратам.

Член од
15 октомври 2010
Мислења
835
Поени од реакции
155
Кои избрани дела на македонски јазик можат да се најдат низ нашите книжарници и издавачки куќи? Досега наидов на: Ф. М. Достоевски (Табернакул), Петре М. Андреевски (Табернакул), Блаже Конески (Табернакул), Горан Стефановски (Табернакул) и Влада Урошевиќ (Магор).

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Дали има македонски превод на делото на Ли Харпер- Летот на подбивната птица и ако има каде може да се најде?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Дали има македонски превод на делото на Ли Харпер- Летот на подбивната птица и ако има каде може да се најде?
Постои издание од 1967 година на Македонска книга, преводот е „Да се убие птицата што се потсмева“.
Тешко е да се најде, побарај во поснабдени библиотеки или кај оние продавачи што продаваат книги на старо.

H

HoT IcE

Гостин
Колку страни има првиот дел од 50 нијанси сиве, на српски јазик. Кај мене во ПДФто има 463 страни, вториот дел околу 263..Тие ли се книгите? Или фалат делови? Ги симнав од овде.

Член од
19 ноември 2012
Мислења
171
Поени од реакции
317
Каде во Скопје може да се купи книгава „The Perks of Being a Wallflower “ ? Ја има ли на македонски јазик ? Благодарам однапред....

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Не знам дали избрав точна тема ама на мене ми треба некоја програма што можам да научам англиски подобро. Да има неколку страни поучни и да има тестови на крајот. Како на пр Level 1, Level 2.. итн.

А

Антоние

Гостин
Да не ја има некој или да знае каде можам да ја најдам "Народни херои на Југославија" (изданијата околу 1947)?

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Да не ја има некој или да знае каде можам да ја најдам "Народни херои на Југославија" (изданијата околу 1947)?
Госпот да чува, никогаш во живот не сум помислил дека некој ќе го побара ова. Антоние, сине Тони, ја ја имам дома, зошто мој предок е кадросан во неа, но од оправдани причини не можам да ти ја испорачам.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Провери во некоја школска селска библиотека. Таму се наоѓаат чуда :)

Kajgana Shop

На врв Bottom