A
AnFem
Гостин
Ги сакам креациите на Тим Бартон, ама оваа малку ја оплескал. Очекував повеќе од него. Сепак, не го гледајте доколку сте емотивни и/или сте изгубиле домашен миленик. Јас се убив од плачење, иако очекував хепи енд.
Баш сега го ѕирнав и добар беше , малку смеење и така 6.5/10
Другар мој го гледаше пред некој ден и е задоволен од филмов...некој да го има гледано да ми каже нешто повеќе..
Треба да е добар, арно ме потсети заборавив скроз на филмов треба да го спуштам да го изгледам.
Другар мој го гледаше пред некој ден и е задоволен од филмов...некој да го има гледано да ми каже нешто повеќе..
Една фора, и најверојатно веќе ја знаеш.Треба да е добар, арно ме потсети заборавив скроз на филмов треба да го спуштам да го изгледам.
Инаку треба да има доста смеење, знам дека и на сметка на Твајлајт правеле фори.
Напротив јас би му дал -1/10 оценка... ништо не ме насмеа, глуп хумор, премногу зборување ( ама буквално премногу...). Приказната вака е добро осмислена, ама е катастрофално реализиранаГо гледав Хотел Трансилванија и позитивно ме изненади. Порпилично смешен филм можеби и најсмешен во 2012 (барем меѓу посмешнте сигурно) е сега не знам дали е наменет за деца пошто не ми изгледаше така али во секој случај 8/10,добар забавен филм
Не е до толку стар, си ја згрешил годината... 1999 е направенThe Iron Giant 1991 стар ама добар, најинтересен ми е.