Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Тукушто гледав двајца мажи во када. Не Ане Хатавеј. Не Аманда Сејфилд. Не Џесика Частеин.
Рики и Конан, во када. Вечерта ми е квалитетно упропастена. Фала ти многу.

Весела песна по повод пригодата: http://www.youtube.com/watch?v=MJLMcflYdLg
Овие за мажи ги сметаш ? :icon_lol:

Ако се жени, ептен се грди... :)
Викаш двајца мажи во када и тоа Рики и Конан ,што ако беа (потенцирам хипотетички) Рајан Гослинг и Бред Пит(како помлад) во таа иста када . Ќе ти се заебеше вечерта или не.:icon_lol:

Иначе Рики и Конан во када - смешно и никаква сексуална конотација.
Гослинг и Пит во када - kind of weird and gay .
:icon_lol:
Или Шкорпион ќе ме демантира во одност на кои би биле по геј :D

Ана... Ана Хатавеј... :cautious:
Хатавеј.... Ана Хатавеј.. од толку што ја прајте дека е јака, не ја земам ни за тутун берење!

:pos:

На синиот скин се се читат.:гик:

Не не, ти ја смени мислата во: ако не можеш да ги победиш, утепај ги. :D Уште никот да го смениш во Адам Шулман. :pos:

Да , и таа идеја ми дојде на ум , но ќе беше премногу .
Не за друго , немаше да ме означуваат во мислења :pos: Со оглед колку го сакаат болдираниот :pos:

Еден комшија набави инвертер од моделот на Мидеа GTF 12 Dai-ichi.... го рекламираат со Toshiba компресор во Сетек (ребрендиран СЕТ-компјутери). Не сум го видел одамна комшијава да го прашам како поминува зимово со квалитетот на затоплувањето, па и со сметките за струја како е?.... ама гледам од она надворешната единица на хектолитри вода истече зимово, како го користи за загревање! Истура што би рекле! Многу ми е чудно, но навистина премногу вода од инвертерот тече, не капе! Кај Toshiba машините тоа сигурно го нема!?

Претпоставувам времеските услови (влажноста и/или темпертурата на воздухот) играат улога. Кај мене цревото ми завршува во едно балонче од 6 литра. Од нова година досега, едвај три прста вода се има наполнето. Пред тоа морав да го празнам на секои 3-4 дена. А инверторот и тогаш и сега работи 24/7.

Претпоставувам времеските услови (влажноста и/или темпертурата на воздухот) играат улога. Кај мене цревото ми завршува во едно балонче од 6 литра. Од нова година досега, едвај три прста вода се има наполнето. Пред тоа морав да го празнам на секои 3-4 дена. А инверторот и тогаш и сега работи 24/7.
Eве за релативната и апсолутната влажност на воздухот:
http://mk.wikipedia.org/wiki/Влажност

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom