А1 Македонија

Pa normalno deka koga ke ti zavrsi ili pred da zavrsi. Moe mislenje e toa. Ako gresam, "ne mi skokajte na glava".

Фала ти братче на одговорот ама не е мислење тоа што барам, туку некој што префрлувал број да не знае што и како.

Не ми се оди по салоните директно да прашувам бидејќи степенот на одбивност и неспособност на сите вработени по салоните во продавниците на било кој оператор е просто неверојатна. А од информациите на веб страните во општите услови не е наведено ништо за тоа што јас прашувам.

Прашањево ќе оди во темите за сите 3 оператори.

Кога може да се изврши префрлање на пост-пејд број од еден во друг оператор?

Или преформулирано: дали префрлувањето на пост-пејд број е можно само кога истекува тековниот договор со операторот чии услуги ги користите или пак може во било кој период од договорот?

Мислам дека е доволно јасно прашањето... :)

Ќе треба да појдеш и лично да прашаш, или пак на телефон да се јавиш. Тука кој и да ти каже пак нема да ти биде сигурно.

По моја логика, ќе платиш пенали што пред време ќе го раскинеш договорот и после имаш стандардна процедура.

Кога може да се изврши префрлање на пост-пејд број од еден во друг оператор?
Кога сакаш, по правило. Ако ти е на истрекување или истечен, нема да платиш пенали. Ако имаш една година до истек, ќе платиш повеќе пенали ама ќе можеш да се префрлиш. Само тоа е логично според мене.

Сепак кај овие ќе останам иако нема некоја понуда на телефони ми дадоа 12 000 ден вредност за да земам телефони на фирма.Ваучериве ми рекоа за на фирми дека биле

Околу квалитетот на мрежата на ВИП... Пред малку се јавив во Петровец, не можеш две реченици да сврзеш, постојано сецка, а по 1-2 минути се прекинува повикот. Се јавив на Т-Мобајл број и се си одеше нормално.

Што е ова барав LG 385 идам у сити мол нема припејд има само постпејд истото и у рамстор и веро која е логиката да го има на постпејд а не на припејд

Може да е rookie прашање али, дали можам да земам два броја (и телефони) на една постпејд сметка?

Може ли некој да ми помогне со Вип комуникаторов?
http://www.vip.mk/uslugi/vip-communicator
Кога кликам на линкот да го симнам ме враќа на мени повторно, само до мене ли е или имаат проблем? Се јавив во контакт центарот вика до пребарувачот е, пробав и со друг и така небива. Чаре?

Може ли некој да ми помогне со Вип комуникаторов?
http://www.vip.mk/uslugi/vip-communicator
Кога кликам на линкот да го симнам ме враќа на мени повторно, само до мене ли е или имаат проблем? Се јавив во контакт центарот вика до пребарувачот е, пробав и со друг и така небива. Чаре?
Еве само што се обидов да го симнам и се си е во најдобар ред, се симна без проблеми. Преку фајрфокс го симнав, а дали претходно си најавена на ВИП страната пред да го симнеш?

Еве само што се обидов да го симнам и се си е во најдобар ред, се симна без проблеми. Преку фајрфокс го симнав, а дали претходно си најавена на ВИП страната пред да го симнеш?
Да, најавена сум. Незнам што би било проблем зошто неможе кај мене.

Да, најавена сум. Незнам што би било проблем зошто неможе кај мене.
Претпоставувам дека тарифата која ја користиш е најмалку М (500 денари) ?
Ако сакаш ке го закачам некаде да го симнеш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom