Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој да сподели некое искуство со BMW 320d 2002, 2003 година. :)

Топ е. Сум имал такво. Не се мисли ич. Само види со цена дали ќе ти се погоди. Во секој случај, МАШИНЕРИЈА. Кај БМВ нема утка.

Најверојатно се сијаличките ... мада ме чуди сите да се откажани до една па и на вратите сегде
нека провери носи ја на електричар, или замени некоја подостапна па види ако работи смени ги сите

кај мене не работеа на еден дел само 2 сијалички прегореле

исто така има и потенциомер на осветлување, види сврти го

Ја однесов на сервис, кабелот бил проблем спој правел некаде . Сега е супер. Фала сепак што се потрудивте да одговорите.

Пред некој ден, некои наркоманчишта на паркинг ми го скршиле совозачкиот ретровизор на Hyundai Getz. Огледалото не е скршено, туку само пластиката целата виси. Да не знае некој каде можам да најдам половен, или колку би коштал нов? Побарав нешто на реклама5 ама нема избор...

Пред некој ден, некои наркоманчишта на паркинг ми го скршиле совозачкиот ретровизор на Hyundai Getz. Огледалото не е скршено, туку само пластиката целата виси. Да не знае некој каде можам да најдам половен, или колку би коштал нов? Побарав нешто на реклама5 ама нема избор...
tesko da najdis nov sepak tie se novi modeli vidi probaj se ne izbrzuvaj za nov da ne nacekas slucajno inaku pojdi kaj nekoj so odrzuva hyundai i prasaj go od so bi stoel ist retrovizor :) pa snajdi se nekako

Сериозно????

незнам во која пообјасни ми.. јас ја најдов оваа тема и мислам дека си е на место прашањето.

Прашањето си е на место,ама требало да пишеш во Скутери-се за и околу нив.Така некако беше.Не дека смета,поголеми шанси имаш таму да ти помогнат.

Прашањето си е на место,ама требало да пишеш во Скутери-се за и околу нив.Така некако беше.Не дека смета,поголеми шанси имаш таму да ти помогнат.
упс моја грешка. отварав повеќе табови и по грешка тука имам пишано. инаку сосема во право си.. :) мој фејл е ова:)

7f432cf55d814009b83b21b87dac6ee3.jpg7f432cf55d814009b83b21b87dac6ee3.jpg
453aed800b274adf8186e59bef8c26b0.jpg
me interesira realna cena za kolata aleko moskvic 2000 god so atesteran plin

so namera sum da go prodadam
1000-че можда ќе му извајш... вака не е лошо количето, претпоставувам дека се од Лада одговара подвозје/мотор.

1000-че можда ќе му извајш... вака не е лошо количето, претпоставувам дека се од Лада одговара подвозје/мотор.
motorot e lada 1600 no ima mali razliki vo prednicata no delovite se dosta evtini

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom