Ај некој да сподели некое искуство со BMW 320d 2002, 2003 година.![]()
Топ е. Сум имал такво. Не се мисли ич. Само види со цена дали ќе ти се погоди. Во секој случај, МАШИНЕРИЈА. Кај БМВ нема утка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај некој да сподели некое искуство со BMW 320d 2002, 2003 година.![]()
Decki so pari se sajla za gas i racka za gas za kineska 50ka od prilika znae da mi kaze nekoj
800 denariDecki so pari se sajla za gas i racka za gas za kineska 50ka od prilika znae da mi kaze nekoj
Најверојатно се сијаличките ... мада ме чуди сите да се откажани до една па и на вратите сегде
нека провери носи ја на електричар, или замени некоја подостапна па види ако работи смени ги сите
кај мене не работеа на еден дел само 2 сијалички прегореле
исто така има и потенциомер на осветлување, види сврти го
Сериозно????800 denari![]()
незнам во која пообјасни ми.. јас ја најдов оваа тема и мислам дека си е на место прашањето.Поарно прашањево да го преместиш во другата тема за мотори
seriozno deСериозно????
незнам во која пообјасни ми.. јас ја најдов оваа тема и мислам дека си е на место прашањето.
tesko da najdis nov sepak tie se novi modeli vidi probaj se ne izbrzuvaj za nov da ne nacekas slucajno inaku pojdi kaj nekoj so odrzuva hyundai i prasaj go od so bi stoel ist retrovizorПред некој ден, некои наркоманчишта на паркинг ми го скршиле совозачкиот ретровизор на Hyundai Getz. Огледалото не е скршено, туку само пластиката целата виси. Да не знае некој каде можам да најдам половен, или колку би коштал нов? Побарав нешто на реклама5 ама нема избор...
Сериозно????
незнам во која пообјасни ми.. јас ја најдов оваа тема и мислам дека си е на место прашањето.
упс моја грешка. отварав повеќе табови и по грешка тука имам пишано. инаку сосема во право си..Прашањето си е на место,ама требало да пишеш во Скутери-се за и околу нив.Така некако беше.Не дека смета,поголеми шанси имаш таму да ти помогнат.
Сакаш да го купиш, или имаш намера да го продаваш?me interesira realna cena za kolata aleko moskvic 2000 god so atesteran plin
so namera sum da go prodadamСакаш да го купиш, или имаш намера да го продаваш?
1000-че можда ќе му извајш... вака не е лошо количето, претпоставувам дека се од Лада одговара подвозје/мотор.so namera sum da go prodadam
motorot e lada 1600 no ima mali razliki vo prednicata no delovite se dosta evtini1000-че можда ќе му извајш... вака не е лошо количето, претпоставувам дека се од Лада одговара подвозје/мотор.