Што превозно средство користите? [ваши автомобили, мотори и тн...]

• Креатор на темата Креатор на темата викацот
  • Време на започнување Време на започнување
Да ја повозам таа напред
Дозвола ако имаш, јас не се бунам :)

Сега претежно користам Рено 5, или пешачам. Ксарата ретко...
Ја чуваш за нова? Ако, и јас ќе го пензионирам Мерцедесот само да дојди мај... одма вадам моторчето :)

На Лето Велосипед и кола ,зима само кола . модел пежо 306mountainbike.jpgpeugeot-306-18-st-at-05  moj.jpg

Неможеше ли да најдеш некое со лев волан?
Изгледа не ме заболе доволно левото м**е да се потрудам да најдам слика со десен волан. Сликата е клаена за тие шо не знат како изгледа а не за цепидлачари ко тебе

Мариче, си ги лажел женските до сеа со Купра, нема повеќе :icon_lol:

Мариче, си ги лажел женските до сеа со Купра, нема повеќе :icon_lol:
Абе женските пак можи да ги лажи не е проблем тоа... посекако нит се замараат до толку, нит ги интересира :icon_lol:

Овде нас шо пробува да не убеди дека магарето не само шо мафта со крилјата туку и лета по 4 метра висински е проблемот.
Лета магарето да, ако го фрлиш од 30-ти кат :pos:

Девојки, од сега па натаму прво проверувајте хомологација на возилото, па после влегувајте в кола. Не дозволувајте да ве лажа машкине. :pos:

Инаку, јас имам опел астра. Dzish знам само да сменам гума, да наточам гориво, да напумпам гуми на бензинска, значи за не дај Боже ќе можам да се снајдам. Ако ептен е нож до коска, ќе си трепкам со очињата. :icon_lol:

Тоа се тие купри, с-лајн аудиа, амг мерцедеси и м-бемвиња за 2000 евра. И после цел свет е будала. Исто така гарант е со 98 илјади реални и возена од директор у пензија.

schritte1.jpg

Прибидејќи темава не е наменета за мерење, а мене по default ми е најголем (40 цм)...

Џабе ти е Dzish и ти си абдал за коли.
Ич да не се секираш, и во приватниот живот сум таков. Ај са да те видам.

Од денеска сопственик на Audi A5 Sportback 3.0 TDI 240 hp quattro од 2009 година, увезено од Швајцарија, земено од прв газда (Брат ми), со 84000км поминати:D

audi_a5_sportback_3_0_tdi_240cv_quattro_large_15684.jpg

П.С. А6-ката се продаде за три дена и малку ми е мака, но сепак одиме напред;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom