Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
Сакам да ја исечам една песна т.е да ги тргнам првите 20с од песната. Спуштив Camtasia Studio 8, ги тргнав првите 20секунди, ама не можам да се снајдам за да ја зачувам сеа така песната.. Помош?
imas so nero takva opcija samo mislam deka vo WAVE format ke se zacuva pesnata

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
imas so nero takva opcija samo mislam deka vo WAVE format ke se zacuva pesnata
Абе ми требит некој да ми кажит како да ја зачувам песната, еве ја инсталирав и Audacity од пријателот што ми ја кажа, ама изгледа сум многу слеп што не гледам кај имат за зачувавање. Гледам имат да го зачувам целиот како проект а не како песна.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.675
Поени од реакции
14.557
Абе ми требит некој да ми кажит како да ја зачувам песната, еве ја инсталирав и Audacity од пријателот што ми ја кажа, ама изгледа сум многу слеп што не гледам кај имат за зачувавање. Гледам имат да го зачувам целиот како проект а не како песна.
Daj Team Viewer

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Има ли можност начин да се откључи виндовсот заштитен со пасворд..конкретно виндовс 7.. програм некој за пробивање на пасворд и сл. :)

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
DSC03978.JPG so moze da e problemot so ova znae nekoj, koga go vklucuvam pc toa mi se pojavuva na monitorot ,,,:cautious:

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
Прегледај го приврзокот 56110so moze da e problemot so ova znae nekoj, koga go vklucuvam pc toa mi se pojavuva na monitorot ,,,:cautious:
Изгледа како Фолдер нели, ама всушност е фајл без екстензија, тоа SYSTEM ти е уствари регистри фајлот кој ти е корумпиран. Чарето му е или Restore ако SistemRetore ти било укључено или chkdisk /p /r а за да дојдеш до chkdsk ке ти треба рековери конзолата да ти е инсталирана и да ти се појавува на F8, или да бутираш од ЦД па таму да избереш Recovery console.

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
Изгледа како Фолдер нели, ама всушност е фајл без екстензија, тоа SYSTEM ти е уствари регистри фајлот кој ти е корумпиран. Чарето му е или Restore ако SistemRetore ти било укључено или chkdisk /p /r а за да дојдеш до chkdsk ке ти треба рековери конзолата да ти е инсталирана и да ти се појавува на F8, или да бутираш од ЦД па таму да избереш Recovery console.
jas veke go formatirav kompjuterot ,, ke mi se pojave li pak istoto za nekoe vreme nikogas taka ne mi se pojavuvalo toa :)

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Има ли можност начин да се откључи виндовсот заштитен со пасворд..конкретно виндовс 7.. програм некој за пробивање на пасворд и сл. :)
Mислам дека можиш со Ophcrack сними го на ЦД и во биос укличи да ти го бутира прво тоа. Бтв проба преку Safe mode ?

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
Дечки ми треба помош околу проблем со режења DVD-а. Небитно дали режам Data, ISOs или други работи секогаш ми го ваѓа DVD-то и ми пишува уште на старт Failed... нзм дали е софтверски или хардверски проблем...

Еве и еден Log фајл од Nero (Успат исто ми се дешава и на Ashampoo 11)
http://www.pastebin.ca/2301685

Благодарам однапред :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Дечки ми треба помош околу проблем со режења DVD-а. Небитно дали режам Data, ISOs или други работи секогаш ми го ваѓа DVD-то и ми пишува уште на старт Failed... нзм дали е софтверски или хардверски проблем...

Еве и еден Log фајл од Nero (Успат исто ми се дешава и на Ashampoo 11)
http://www.pastebin.ca/2301685

Благодарам однапред :)
Sense Key: 0x04 (KEY_HARDWARE_ERROR)

да не го земаме здраво за готово, пробај со друг вид на цд ама не верувам... толку ми било на режачот најверојатно.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Untitled.png

може ли да ми каже некој дали ако го избришам овоа фајлче ќе имам проблеми со оперативниот систем
и дали е вирус

Член од
26 мај 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
Ај ако има некој ASUS serija X54L или некој што ке сака да ми помогне да ми најде драјвери за мрежната картичка јас умрев од барање и тие што ги најдов ми јавува грешка коа пробам да ги инсталирам и дали се има некој сретнато со ваков проблем плс помошш

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Прегледај го приврзокот 56255

може ли да ми каже некој дали ако го избришам овоа фајлче ќе имам проблеми со оперативниот систем
и дали е вирус
Проба дали се бриши или не? Бтв сега читав на нет за тој фајл и некои викаат дека е вирус кој неможе да нанесе никаква штета ама тешко се бришел. Скенирај со malwarebytes anti-malware и види дали ке ти го кажи повторно.

Член од
7 август 2010
Мислења
151
Поени од реакции
51
Ај ако има некој ASUS serija X54L или некој што ке сака да ми помогне да ми најде драјвери за мрежната картичка јас умрев од барање и тие што ги најдов ми јавува грешка коа пробам да ги инсталирам и дали се има некој сретнато со ваков проблем плс помошш
Провери тука .. моментално е за windows 7 32битен..ако има друг може да го сменеш
http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=X54L&p=3&s=362&os=29&hashedid=F0U4y3FxnAq6iBxG

Ако го нема таму драјверот симни си Driver Genius ќе го најде и ќе го инсталира :)

Kajgana Shop

На врв Bottom