Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Лесно ко 2 и 2 :свиркам:

Само што вака изиграв

Порто 1
Бенфика 1 3+
Реал 1 4+
Челзи 12

За пусти супер тип да се фати :P

За пусти супер тип ја додав челзи тим 1 2+ и ете што се деси .
И со КПР ме бутаат за пари и сега

Луѓе, дај кажувајте тикети, сингл утакмици, нешто да земиме пари, а не кој ве заебал, кој ве избацил, кој ви кажал вака, ама вие не сте ја пишале....
Еве јас прв да се најдам да пишам едно...

Barcelona - T12+
Atl. Madrid - 2
Paok - 2x

Би требало да е околу 80% добитно....

Еве и Хокеј...
Asiago - 1
Lillehamer - 1
Valerenga - 2
90%, Али кофициентот е околу 2.50

Еве и Кошарка...
(евролига)
Moskow - 1
Panathinaikos - 1
Maccabi - 1
Caja Laboral - 1

ne be 1 konecen ishod...Ja baram postavenata granica na postignati poeni za cska ?
83 во Бетсити. Оваа мислам ќе оди и минус на поени. 149.5 е границата. Ове Бросе тешко да поминат 70 поени. ЦСКА скоро секогаш игра под границата со слабите екипи, на одбрана ги фаќаат.

Indiana - New York

Њу Јорк вечер се без Кармело Ентони кој е суспендиран и без Фелтон кој е подолго време повреден. Индиана добра играат оваа сезона, и мислам дека вечер ќе ги совладаат Њу Јорк.

H1 (-4,5) @ 1,90; T2- (91,5) @ 1,90

http://www.24sata.hr/kosarka/splicani-su-se-otrovali-hranom-aba-liga-odbila-odgodu-ogleda-296706

Јас ќе одам на голема уплата, само не знам каде ја има бидејќи кога ќе се расчуе ќе падне многу квотата....

Split - Igokea 2 (12.01.2013 : 19:00)
Нигде ја немат а и ојдена е на 1,30 почетниот бил 1,60 до утре мојт и ке заминит многу поке еве една од мене веке е блокирана некаде МАРТИН - ПИЕСТАНИ 2 за утре и таму пагат коеф 1,55 моментален и е блокирана некаде домакините се во финансиска криза и неколку играчи им заминале

Нигде ја немат а и ојдена е на 1,30 почетниот бил 1,60 до утре мојт и ке заминит многу поке еве една од мене веке е блокирана некаде МАРТИН - ПИЕСТАНИ 2 за утре и таму пагат коеф 1,55 моментален и е блокирана некаде домакините се во финансиска криза и неколку играчи им заминале

Кој спорт е твојов натпревар? И каде е 1,30 Игокеа?

Тикет 1
Индијана-Њу Јорк Х1
Сакраменто-Далас 2
Портланд-Мајами Х2

Тикет 2
Панатинаикос-Малага Х1
Макаби-Фенербахче Х2
ЦСКА-Бросе +
Каха Лаборал-Бешикташ +

Тикет 3
Бразил(20)-Еквадор(20) 1
Уругвај(20)-Перу(20) Т1 2+
Бетис-Лас Палмас 1
Калитеа-Паок 2
Илвес-Карпат Х2
Раониќ-Болели 1

денеска го лупам третиот тикет, со таа разлика шо наместо 2370, ставам 1370 и си тргам 1000-ка за утре.
денес ги играм
шиЉо 1 женска кошарка
јуваскула 1Х хокеј финска
јанина 1 грчки куп фудбал.
коеф ми е 2,23
кој сака нека ме прати
позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom