Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.441
Поени од реакции
7.847
ако може некој да ми погне како да му направам factory reset на мојот телефон ама проблемот е што е рутиран.Некои работи не ми се отвараат,ми се бришат пораки итн.Пробав со обично factory reset од settings ама исто како да не сум му направил... Некој напомош?

Sir Dalton

Ću te patošem!
Член од
30 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
Дали некој знае како функционира декодиран Т-Mobile Move со картичка на ONE (дали сите функции работат - читав негде дека некои телефони ако ги користис на друга мрежа некои опции како WiFi или интернет или некои апликации можно е да не работат)

Sir Dalton

Ću te patošem!
Член од
30 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
WTF? Барам кодови на нет за T-Mobile Move и таман најдов, ставам картичка од ONE и чекам да ми побара код... се пушта телефонот, ми бара пин за сим-от, ми бара пасворд за логирање на акаунтот на гугл ама не и NCK. Колку што можам да приметам телефонот работи ко што треба, примам/праќам повици, имам WiFi, се е ок и со сим од VIP... некоја идеја што се деси? Знам дека Move го рекламираа дека работи само на T-Mobile, а нема шанси некој да ми го чепкал телефонот, башка прв газда...:confused:

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
Нека ми пише некој ако може да ми помогне да го декодирам t-home move 2 т.е. алкател от 918 (или 918 Д е незнам точно) у мобилара ми бараат многу пари...

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Може некој да ми каже, каде можам да декодирам Blackberry. Фала

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.073
Поени од реакции
2.196
здраво
дали има некој шо има самсунг галакси ес адвансе
и користи софтвер за нашиов регион?
на мојот имам проблем со ГПС от не можи да ме лоцира ,не најдува никаков сателит,пробав со сите гпс тестови и навигациони програми ама ништо.
ме интересира дали го имасл некој сличниот проблем дали е до софтверот или пак е хардверска грешка или проблем.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Дали некој има искуство со отклучвање на LG 4X HD - P880 купен е од ВИП?? Ме интересира дали со отклучвањето се губи гаранцијата?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.529
Поени од реакции
2.680
Декодирање на iphone 4s колку ке кошта :)

Член од
1 февруари 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
поздрав до сите . има ли некој како што спомнав touch screenot не ми работи во lg gt540 пример кога стискам бројот еден излегува како 0 да сум притиснал , десната страна на екранот не реагира на допир . одвај го вклучувам со алтернативни опцији. има ли некој кој врши поправка или пак да ми продаде нов или половен lcd touch screen za lg gt540 еве линк од youtube многу сличен на мојот проблем линк.....

http://youtu.be/uSrjX8gaNlU

Член од
4 јануари 2012
Мислења
39
Поени од реакции
24
Ajde pomos kade da najdam poeftin display za HTC DESIRE X, znaci tacot mi raboti se funkcionira samo sto e ispukan displayot dali odat zaedno so tacot ili posebno i nekoj ako znae cena odprilika zasto vo ovlasten servis mi rekoa od 110 do 120 evra

Kajgana Shop

На врв Bottom