Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе толку од утакмицава,исто како вчера со хјустон,него коа ќе ми текне дека наредна играмо со оклахома:place:.

А ја мамицата да им ја изнаебам на судииве, три технички ни дувнаа у трета четвртина, гомнари.

Доста беше...Сега следува еден убав филм :)

Овие па, од Кока-Кола шлеперот да го фрлат на кош, и тој ќе влези. :facepalm:

САС не се екипа што шутираат за 3ка многу ама ептен ги оставаат овие нашиве...:tapp: Ајдеееее можеме!!!:vozbud:

Aртест ... Брајант, кој кур го играат на крајов не ми е јасно, поготово првиов, боље 30 разлика да изгубеа него вака да го загубат мечов, шупачини тешки, сите до еден.

Ајде, још један у низу, сквернавењето на името Лејкерс продолжува. (y)

Јебига се изнапромашија на крај, Џинобили не реши.
Со сите сили на Оклахома па шта буде нека буде.

Пу да ти ебем среќата никаква,овја дантони,ни акција не знае да нацрта,ебате шупакот.

Јебига се изнапромашија на крај, Џинобили не реши.
Со сите сили на Оклахома па шта буде нека буде.
Ne se iznapromasija, nego se izrezilija, Artest ide u kontra, namesto da proigra so Brajant saka da finisira go lepat, ja fakaat pak topkata, mesto da asistira do nesh ili kobi, pak odi da finisira, pak go lepat, SAS pak utnuvaat, Kobi forsira sut za 3 totalno nepotreben so ogled deka bese izbrzan i od dosta losa pozicija ...

Epa jebiga, uste tuka znaev deka go gubat mecot, nema sansa bre so takov odnos da se dobie vakov natprevat, no can do, its nba.

Неверојатно е колку немаме среќа. Но според мене сами се победивме на оваа утакмица. На 105-102 во контра 4 на 1 Артест иде сам да положува:tapp:, потоа во следниот напад Џејмсион шутира тројка и за малку не погоди, in and out направи топката, и во наредниот напад на истиот резултат Коби избрза и шутна тројка, баш и еден од коментаторите спомна, зашто тројка, зашто не лесни два поени и да му дишеш во врат на противникот... Кларк е одличен играч, игра добра одбрана а има и добар шут од поле, Артест е маестрален во одбрана но е посебичен од Коби и Ајверсон на квадрат. Абе кога ќе ја забие главата во земја ми станува јасно дека друг не ја допира топката во тој напад. Ете ова му е најголемата маана инаку е одличен.
И само едно не ми е јасно, зашто побогу Неш не шутира повеќе? Еден од најдобрите шутери е во лигата, океј јасно ми е дека игра во екипа со Коби и Хауард, големи потрошувачи на топки но пак ќе кажам Неш е еден од најдобрите шутери во лигата, едноставно многу фалат неговите поени од линијата зад 7,24. Шта је ту је, следна е со Оклахома, дома играме, башка ако играме како денес сигурен сум дека ќе победиме, но во моментов се што сакам е да се вратат тројцава високи за да нема дупка на центарската позиција и таму да игра Сакре дупето.

^Грешка у старт, не се победивме сами на утакмицава.. САС ќе се победеа сами.
Со ништо не заслуживме ни овертајм утакмицава.

Единствена позитивна работа е Кларк. Би требал многу поише време да добива, ама нормално дибекот со бркот сигурно нема да го игра коа ќе се вратат тројцава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom