Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Двата ми се гледани од кои првиот пред скоро. Супер филмчиња.

Гледан ти е The Number 23? Ептен добар филм со Џим Кери, а исто и Псај филмот што ти го предложи Harsh Times е извонредно нешто. :)

Гледан ти е The Number 23? Ептен добар филм со Џим Кери, а исто и Псај филмот што ти го предложи Harsh Times е извонредно нешто. :)
И со бројчето го гледав, од псај 2 че стуткам до сабајле, али прво Декстер една епизода ко шо е редот таман дур се сметнат x)

За кои 2 се одлучи? :)
Arlington Road и Identity. Не дека другиве нема да ги гледам, утре друг ден им е редот и нив, но ова нека биде за денес.
Револверов често пати Pluh го спомнува.

Сакав и крајот на Harsh Times да го ставам во омилени сцени ама го немаше на movieclips. Многу се задлабочив (или не знам кој друг збор ми треба :D) во сцената и филмот е многу добар
Ова го кажуваш ко позитивна или негативна работа? :D
Хејтерски е филмот, тебе бар тоа ќе ти се свиѓа, тибам хипстерот (несфатениот) :D
revolver_quote.jpg

Arlington Road и Identity. Не дека другиве нема да ги гледам, утре друг ден им е редот и нив, но ова нека биде за денес.

Двата филма се ремек дела, мада непознати...што според мене одма ги прави подценети (мој критериум де)

Револвер е исто така подценет филм и ремек дело :)

Од овие 3 најмногу импакт кај мене имаше Арлингтон Роуд, додекај најмногу coolness фактор ефект предизвикува Револвер, Харш Тајмс, е нај брутален - in your face од 3-те, кој и да го избереш нема утка, сите се ѕверски филмови (подценети)

Да не те цитирам и да ја дуплирам сликата, во позитивна смисла го мислев(y)
Си сакам јас хејтерски филмчиња кое маваат против општествени банални работи и заѕидани ,,вистини" и кодекси на рМбање и дејствување. Абе некош е убо да си хипстер, ама некош :D
Каков бенд слушам ама не ви го кажувам , максимално хипстерски е, само на Крејзи Дајмнод му го зиповав и пратив по тоа фејсбукот :P

Каков бенд слушам ама не ви го кажувам , максимално хипстерски е, само на Крејзи Дајмнод му го зиповав и пратив по тоа фејсбукот :P

мп3 формат ли беше? ако да не ми збори уопште :icon_lol:

Мене ми е On The Road симнат, ама стварно неможам тоа фацката да и ја гледам.
Некој да не го има гледано?

Ако бараш интересна драма глеј на друго место :).
Не е лош,не е добар.
Баш како што ти кажа Псајсајд.
6/10
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 01:06 ---
Иначе кога ќе се објават номинациите за Оскарите? (мислам на оние финалните)

мп3 формат ли беше? ако да не ми збори уопште :icon_lol:
Tи си видел т.е чул хипстерски бенд да извади FLAC :icon_lol: Јас не, уствари можеби некогаш кога на земјава чекореа Огриња низ малово:D
Чутам..........чут чут..........пст.....(Astral се вика , shoegaze, dream pop)

Иначе кога ќе се објават номинациите за Оскарите? (мислам на оние финалните)
Nominations announced Thursday, January 10, 2013; ceremony on Sunday, February 24, 2013.
Значи денеска.(y)

јеј.
нешто линк ова она ќе има?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom