RickyLFC9
Модератор
Креативно у пичку материнуМислам никој нема спомнато претходно, нова песна од "копачите" за Енрике....
http://www.youtube.com/watch?v=f_0NQ-GxG80
Ако го интересира некој, можи да ја види![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Креативно у пичку материнуМислам никој нема спомнато претходно, нова песна од "копачите" за Енрике....
Доволно.Креативно у пичку материну![]()
Овие навивачките песни за играчи (општо за сите клубови и играчи) ми се најглупото нешто. Класично тресење глупостиМислам никој нема спомнато претходно, нова песна од "копачите" за Енрике....
Од непроценливо значење е кога играчот ќе слушни скандирање на неговото име или некоја песна за него, и лично за мене не се глупости, ако не ајде нека оди публикава како на театарска претстава (Ноу Камп)Овие навивачките песни за играчи (општо за сите клубови и играчи) ми се најглупото нешто. Класично тресење глупости
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 17:30 ---
Инаку професоре Среќен Роденденот и се најдобро понатака па и титула да си исчекаш. И секако да дај Господ велемајсторот еден ден тебе лично да ти го предај занаетот![]()
Овие навивачките песни за играчи (општо за сите клубови и играчи) ми се најглупото нешто. Класично тресење глупости.
Може за тебе и мене е глупо, ама замисли кога би играл пред 44.000 народ и сите го скандираат твоето име преку песна, зар нема да ти даде дополнителна мотивација, морал, желба?
Скандирање да.....тоа би го сакал. Ама тресење глупости како некои потпросечно интелигентни да ја пишале песната -НЕ!Од непроценливо значење е кога играчот ќе слушни скандирање на неговото име или некоја песна за него, и лично за мене не се глупости, ако не ајде нека оди публикава како на театарска претстава (Ноу Камп)
Everyone who thinks that Liverpool wil bring 5 new faces at this transfer period is a fool - the_kopСкандирање да.....тоа би го сакал. Ама тресење глупости како некои потпросечно интелигентни да ја пишале песната -НЕ!
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 17:41 ---
И нека мрднат малку со ова трансфериве. Имаме едно 6-7 потенцијални купувања и уште толку продажби. Ако остаат се за на лето отиде наредната сезона. Ќе се маткаат цело лето, во периодот од 20-31 Август ќе се прават сите купувања/продажби и после отиде сезоната во воигрување и пак ќе читам коментари од копуци како вас: Абе време требаааа, не можи одма резултати, не бидете таквииии , дајте му време беее
![]()
Со 3 донесени и 3 избркани ќе бидам задоволенEveryone who thinks that Liverpool wil bring 5 new faces at this transfer period is a fool - the_kop![]()
![]()
![]()
Мислам никој нема спомнато претходно, нова песна од "копачите" за Енрике....
Незнам дали сакате велемајсторот да ви нацрта, ама некој 3-4 пати имаше изјавено: There won't be too many transfer activites in January....и it's not his fault, мислиш тој сака да се ебава со Хендерсон а да не го купи Ериксен на пример? На крај у краева Јануари е, ако правиш ремонт на тим во Јануари ја еба работатаСо 3 донесени и 3 избркани ќе бидам задоволен
Ама добро немој во Септември да речиш време ни треба
Епа дај ако не на Григор Копров да му речим да напрај една за Енрике....хахахахаха !! На Борец од Велес песните се подобри![]()
Дека до сега во Август праевме ремонт кур свиткавмеНезнам дали сакате велемајсторот да ви нацрта, ама некој 3-4 пати имаше изјавено: There won't be too many transfer activites in January....и it's not his fault, мислиш тој сака да се ебава со Хендерсон а да не го купи Ериксен на пример? На крај у краева Јануари е, ако правиш ремонт на тим во Јануари ја еба работата
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 18:34 ---
Епа дај ако не на Григор Копров да му речим да напрај една за Енрике....
велешанец да не си ?хахахахаха !! На Борец од Велес песните се подобри![]()
Кој праеше ремонт во Август? Со 30милиони и еден куп дупки во тимот ремонт не се прави....Дека до сега во Август праевме ремонт кур свиткавме