Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Врексам 2
Ливерпул у19 гг3+
Келн хокеј 1
Мајами 2
Села 1
Алунд 1
Сепи <22.5
Шведска <59.5
Ако влезат другиве ќе треба да си каснам од газов дека овие тиквариве шведска заврши 31-29 т.е паднаа 60 гола .

Излезе и второто ливче oд системот 1.44

Вестон 2+
Лацио 1Х

1.44

На конто, 2200 денари.

абе момци, која ви финтава со коеф 1.44,зашто го имате тој коеф избрано, на подолг период тој коеф ке ве убие,

Mozhe nekoj da mi kaze vo kolku casot po nashe vreme se igrat mecevite na Bellucci i Monfils...+ dali mozhi so sportlife karticka da uplatish tiket vo bilo koj objekt na sportlife ili samo od tamu kade sto ti e podignata.
P.S. Izvinete za fondot nemam net, pisham od mobilniot :) poz

Ја следам Валенсија во живо и некаде кај 90 мин пишувам евро ипол да тепа Валенсија на 15 коеф и се премислив не го пуштив. Нареден напад гол. Ке си гризнам од таквово. Идиот :tapp:

абе момци, која ви финтава со коеф 1.44,зашто го имате тој коеф избрано, на подолг период тој коеф ке ве убие,
Тоа им е комбинација од условно кажано најлесно нешто за погодување...дубл со по 1.2, кој дава вкупно 1.44 коеф :D

Јас уште Атланта ја чекам вечер со хен. +2.5. Минесота имале доста повредени па ваљда ќе влези :D

Mozhe nekoj da mi kaze vo kolku casot po nashe vreme se igrat mecevite na Bellucci i Monfils...+ dali mozhi so sportlife karticka da uplatish tiket vo bilo koj objekt na sportlife ili samo od tamu kade sto ti e podignata.
P.S. Izvinete za fondot nemam net, pisham od mobilniot :) poz
Во секоја можиш .

Тоа им е комбинација од условно кажано најлесно нешто за погодување...дубл со по 1.2, кој дава вкупно 1.44 коеф :D

Јас уште Атланта ја чекам вечер со хен. +2.5. Минесота имале доста повредени па ваљда ќе влези :D
Убо им кажа тоа е коеф шо убива се шо е под 1,80 било сингл или дубл е лошо барем и јас така мислам
Јас претходниов месец работев во група и им нудев заработка од 10000 ден со капитал од 1000 па после да им зеам процент нормално ако успеам да им ги завртам парите а со оглед дека декември е создаден за добри резултати не ми беше проблем во рок од 15 -20 дена има напрајв пари го лапнав процентот од нив кој даде кој не никому ништо мора да се има стратегија некоја јас им нудев системи на почеток со помали влогој па после кога ке се зголемат парите може да се почне на овој начин дубл на помали квоти али над 1,70 минимум иако и тој е мал јас обично нудев 2.00 коеф зато шо после дуплираш влог и одма го вадиш изгубеното мора стратегија без стратегија ништо

ОН
Феникс - 96,5

Грешна информација си добил.. Живеам во чешка и денеска за Кладно играше пред да отиде во енхаел Јагр.. Две асистенции мислам направи :)

Kladno - Litvinov 3:2 @2.8 поклон беше денска.. (y)
Da ,da...se zeznav debelo ovde,ali toa e...sekoja informacija se plaka,makar i pogresno...Vidov koga pocnaa deka igrase i Jagr i uste nekoi drugi igraci,ama kasno...A najloso e so ja planirav neze denska za 1,posto gledav vo statistika nekako si delat bodovi...Ali koga vidov deka zavrsi Lock-aut-ot,si vikam ovie so site NHL 3 porazi imaat,pa deneska bez niv ce tepaat...JBG 100 god igram kladilnica,a pagam amaterski...Cestito tebe parite druze...

Не мора да биде баш 1.44, туку ете, пишан е како некоја долна граница.
Јас обично наоѓам 2 натпревара со 2+, и ги пишувам, но тоа не значи дека ако имам добар натпревар со убав коефициент, на 1.6, 1.7 коефициент дека нема да го пишам.
Веќе си ги дуплирав своите пари, и вечер пак ке пробам некој натпревар, доколку има, секако.

Наздравје парички кој ме следеше.
За денес http://www.rezultati.com/utakmica/YFH3eQLc/#detalji-utakmice 1&3+

Свонси дава гол, ке ја играм на ситно ливче.

Ах ме заеба Атланта, со 5 изгубија...:tapp: Колку неубаво чувство е вака кога отвораш на сабајле нба и одиш утакмица по утакмица и гледаш дека пак си паднал за 1 кош...пу јаз'к :mad:

За денеска Билбао-Нимбурк мислам ќе биди 2 хен. 1.11 е за 1, значи ќе има негде околу 9-10 поени предност за Нимбурк, која воопшто не е наивна екипа. Ептен ги јачаат овие шпанските во купојте, ко вчера Валенсија со Рига дома, му даваат 14.5 хендикеп, тие одвај 4 тепаја.
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 09:02 ---
-11.5 на бет365...значи отприлика толку и кај нашиве кладилници ќе е. 2 хен чиста :)

Da ,da...se zeznav debelo ovde,ali toa e...sekoja informacija se plaka,makar i pogresno...Vidov koga pocnaa deka igrase i Jagr i uste nekoi drugi igraci,ama kasno...A najloso e so ja planirav neze denska za 1,posto gledav vo statistika nekako si delat bodovi...Ali koga vidov deka zavrsi Lock-aut-ot,si vikam ovie so site NHL 3 porazi imaat,pa deneska bez niv ce tepaat...JBG 100 god igram kladilnica,a pagam amaterski...Cestito tebe parite druze...

Да ама затоа после ова ќе бидат доста слаби без овие НХЛ играчи како и останати тимови во руската лига како СКА исто и Магнитогорск без Малкин мислам ќе се доста ослабени.

Пријателскиве пак во ист ритам ко лани, цц не можам да верувам Бриж-Нимберг не ја уплатив, вчера ги разгледував и ми изгледаше доста сомнителна бидејќи е ставена многу рано кога речиси сите спијат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom