Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Касерес сакал да си одит од Јуве:(
Затоа што не добивал шанса да играт, мислам дека донекаде е во право, наместо Пелусо можеше тој да си играт слободно, ама то е, неможат сите да игрет.
баш ке ми биде премногу криво ако си оди :/ он секогаш го давал максимумот и се слагам со тоа дека он можеше комотно да игра а коа ке ми текне како се радвеше коа потпиша за нас + и на првите два гола како се радвеше

^
Што и фали на сликава бе, кај мене си е супер.

Инаку стварно ова со Касерес сака да си оди или ја тупат од веснициве?
За утре, милам дека Пелусо доби шанса кога игравме со Самдорија, а и тешко пред Касерес да игра сега.
Келини штом ни е повреден или било кој од дефанзивците Касерес е најдоброто решение, ако би играле со 4-4-2 јас мислам дека прв тим сигурно треба да биде, доста добри игри во Јуве.

А Пелусо може да го стаиме на местото на Де Чеље утре шо викате?

И за Матри се согласувам дека со 4-3-3 по луд е, ни крив ни дужен дава голови. :)

Kako sto gledam Juve saka da izleze sama od ovoj Kup na Italija , ke startuvame so eden sostav koj sto ne mi se dopaga , a vo sredinata ke bidat : Giacherini - Vidal - Marrone - Pogba - De Ceglie , vo napadot Giovinco-Matri .

Лани со подобар да не излезе? Само одбраната беше фул.
И лани играше со Падоин, Џакерини + Естигарибиа и Касерес. Пирло си играше.
Бокица и АДП беа напред.

4-3-3 дури киелини е повреден со Пелусо како лев бек додека да се врати Асамоа. Матри мн е ненормален во таја формација

Juventus boss Antonio Conte has selected a 21-man squad for tonight’s Coppa Italia quarter-final against Milan.
The Old Lady are without the injured Giorgio Chiellini and Claudio Marchisio, as well as the suspended Fabio Quagliarella.
Youth team players Daniele Rugani and Stefano Beltrame are also included in the party for the Juventus Stadium tie.

Juventus squad: 1 Buffon, 4 Caceres, 6 Pogba, 9 Vucinic, 11 De Ceglie, 12 Giovinco, 13 Peluso, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 20 Padoin, 21 Pirlo, 23 Vidal, 24 Giaccherini, 26 Lichtsteiner, 30 Storari, 31 Branescu, 32 Matri, 33 Isla, 35 Beltrame, 36 Rugani, 39 Marrone.

Од сликата забележуваме дека на Келини му е поважен Јувентус од репрезентацијата додека на Озил му е поважна репрезентацијата од клубот .734733_528907693800811_352358264_nсдафасдф.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom