Samurai Jack
Penspinner
Може е добар за некој ама за мене е просечен, искрено не ми се допадна нејзината улога, можеле да најдат 10 пати подобра и поубава актерка од нејзе. Али нека билда гледаност, за тоа и е ставена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е да до некаде се сложувам за ова.Може е добар за некој ама за мене е просечен, искрено не ми се допадна нејзината улога, можеле да најдат 10 пати подобра и поубава актерка од нејзе. Али нека билда гледаност, за тоа и е ставена.
Грешка си, јас очекувам во 2013-та да видиме неколку квалитетни филмови. Големиот Гетсби и новиот Супермен први ми доаѓаат на памет.Да а во 2013 се враќаме на старото![]()
Сепак повеќе квалитетни филмови имаше во 2012 отколку што ќе има во 2013.Грешка си, јас очекувам во 2013-та да видиме неколку квалитетни филмови. Големиот Гетсби и новиот Супермен први ми доаѓаат на памет.
Сепак повеќе квалитетни филмови имаше во 2012 отколку што ќе има во 2013.
Не очекувам многу од новиот Супермен.
Другите филмови што се дел од поочекуваните во 2013 се или продолженија или ребутови.Така да 2012 > 2013![]()
И АјронМен 3,Анхормен 2,Х-Мен:Вулверин.Ајде ќе видиме кој ќе биде во право. Мое предвидување е дека Супермен ќе развали. Тука го имате и римејкот на Спајк ли на Олдбој, второто продолжение на Хобитот и плус Стар Трек.