Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Може е добар за некој ама за мене е просечен, искрено не ми се допадна нејзината улога, можеле да најдат 10 пати подобра и поубава актерка од нејзе. Али нека билда гледаност, за тоа и е ставена.

Може е добар за некој ама за мене е просечен, искрено не ми се допадна нејзината улога, можеле да најдат 10 пати подобра и поубава актерка од нејзе. Али нека билда гледаност, за тоа и е ставена.
Е да до некаде се сложувам за ова.
некако не ми е Ема за таа улога,ама нема други млади популарни актерки

Од мене има 8ца The Perks of Being a Wallflower, можеби затоа шо ме потсети на The Catcher in the Rye,можеби затоа што Ема глумеше а можеби и затоа шо подолго време немав гледано квалитетна драма.

Иначе авторот на книгата(1999 год.) по која е правен филмот е и режисер на филмов .

И од Хичкок. Така да, да не чуеме жалење додека не се изгледаат филмовиве. :)

Одлични филмчиња оваа година (мислам 2012), многу подобра од предходните неколку.

Samurai Jack фала за помошта, но друг пат не постирај линкови од торенти, пошто не е дозволено. Тоа по ПП. :)

Да а во 2013 се враќаме на старото :(
Грешка си, јас очекувам во 2013-та да видиме неколку квалитетни филмови. Големиот Гетсби и новиот Супермен први ми доаѓаат на памет.

Грешка си, јас очекувам во 2013-та да видиме неколку квалитетни филмови. Големиот Гетсби и новиот Супермен први ми доаѓаат на памет.
Сепак повеќе квалитетни филмови имаше во 2012 отколку што ќе има во 2013.
Не очекувам многу од новиот Супермен.
Другите филмови што се дел од поочекуваните во 2013 се или продолженија или ребутови.Така да 2012 > 2013 :)

Сепак повеќе квалитетни филмови имаше во 2012 отколку што ќе има во 2013.
Не очекувам многу од новиот Супермен.
Другите филмови што се дел од поочекуваните во 2013 се или продолженија или ребутови.Така да 2012 > 2013 :)

Ајде ќе видиме кој ќе биде во право. Мое предвидување е дека Супермен ќе развали. Тука го имате и римејкот на Спајк ли на Олдбој, второто продолжение на Хобитот и плус Стар Трек.

Ајде ќе видиме кој ќе биде во право. Мое предвидување е дека Супермен ќе развали. Тука го имате и римејкот на Спајк ли на Олдбој, второто продолжение на Хобитот и плус Стар Трек.
И АјронМен 3,Анхормен 2,Х-Мен:Вулверин.
Не викам дека ќе бидат лоши филмовиве баш напротив ама само рибутови и продолженија се :)

Дечки, Џанго е феноменоменален филм! Браво бе Тарантино. :cool:

Се утепав од смеење на сценава. Закон. Ги направи магариња Американциве, иако и самиот е Американец.

Нема спојлери иначе во сценава, ништо нема да ви расипе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom