„Топки“ со Филе на Кајгана! (http://kajgana.com/topki)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Pa gi sporeduvam dostignuvaneto na dvajcata so reprezentaciite.
Dvajcata nemaat osvoeno nisto so seniorskata reprezentacija no Messi od razlika na Ronaldo ima osvoeno svetsko u20 i zlato vo olimpijada.
Od kakvi dostignuvana na Ronaldo so reprezentacijata zboruvas ?
финале на ЕП ама ај да не ја тупиме со ова ептем безвезно е
поздрав ;)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.797
Филе среќна нова 2013, нека новата ти донесе памет и да се баталиш од спортот пошто појма немаш.
Немаше да ја отворам темава, ама го видов дечкото што те испцул на интернет по порака, да му порачам, брат не си ја троши тастатурата на квази новинари, што и да прави, повеќе од 200 дечиња фанови на барса, друг никој не го есапи за жив.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
искрено не дека имам нешто против Филе ама најмногу ме изнервира кога Барса го `победи` Челзи 2008ма година со судиска помош, а нејќеше да го признае тоа и цело време инсистираше дека `едната екипа нејќела да игра, а другата пак ( Барселона ) сакала и си ја зела топката за во финалето. Кои бруки беше тој натпревар, но не Барса пак беше подобра според филозофијата на Филе. Затоа ланската година им се врати правдата за тој натпревар.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
искрено не дека имам нешто против Филе ама најмногу ме изнервира кога Барса го `победи` Челзи 2008ма година со судиска помош, а нејќеше да го признае тоа и цело време инсистираше дека `едната екипа нејќела да игра, а другата пак ( Барселона ) сакала и си ја зела топката за во финалето. Кои бруки беше тој натпревар, но не Барса пак беше подобра според филозофијата на Филе. Затоа ланската година им се врати правдата за тој натпревар.
Па остај ти тоа.
Јас гарантирам дека според Филе Барселона изигра подобро во финалето на ЛШ сезонава и покрај тоа што неиграше.
Исто така и играчите на Барса се заслужни за 4тотот место кошарка што го освоивме во Литванија.

M

MrzaRules

Гостин
Па остај ти тоа.
Јас гарантирам дека според Филе Барселона изигра подобро во финалето на ЛШ сезонава и покрај тоа што неиграше.
Исто така и играчите на Барса се заслужни за 4тотот место кошарка што го освоивме во Литванија.
И 5-тото место ракомет :D А јас би додал дека Гвардиола е крив оти не се пласиравме на Олимпијада во ниеден спорт :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
И 5-тото место ракомет :D А јас би додал дека Гвардиола е крив оти не се пласиравме на Олимпијада во ниеден спорт :D
Мислиш Мурињо со неговите провокации?

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
stvarno neznam koj go slusa debilov, anti-reklama na kajgana....

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
За Филе можете се и сешто да кажете, ама човекот си беше на место со коментарите. Начевски мажуле, јунак на мајка, немаше само лош коледарски ден, туку го наапа тоа шо Филе напиша дека нашите ракометари не заслужуваат таков третман и тоа дека (ќе си земам слобода да парафразирам) рибата смрди од главата (РФМ УА!). Да не не е во право?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Филе нема право да се нарекува спортски новинар.... за да си спортски новинар статиите треба ти се непристрасни ...а не ко филе секоја втора статија да свршува на барса и кога ќе изгубат да плаче ко мало дете кога ќе му ја земеш играчката....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
1. Во право беше за тоа со ракометот.
2. Иако беше во право, памтам кога имаше гости од фудбалска федерација кај него во емисија и демек прашања поставувајте за да ги прашам нив во емисија, едно не постави од тие, сите прашања што ги постави беа лизни мазни, мислиш Шпанија сме моментално со успеси а не со црни зделки.
3. Му ја најдоа ли душата на Тито?

Член од
7 септември 2008
Мислења
62
Поени од реакции
44
Pozdrav... imam edno prasanje do File..
Kako mozam da odam do Milano... sakam da go gledam natprevarot Milan - Barcelona.. ?
Imali nekoja agencija sto ovozmozuva smestuvanje, bilet itak... ?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Pozdrav... imam edno prasanje do File..
Kako mozam da odam do Milano... sakam da go gledam natprevarot Milan - Barcelona.. ?
Imali nekoja agencija sto ovozmozuva smestuvanje, bilet itak... ?
поздрав и до тебе ама барај го на друго место овде не е појавен одамна :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
На фејсбук го читам чисто ради сеир, емисијата му ја имам пуштено некои 2-3 пати.

Има проблем со изразувањето, ми изгледа како да пробува новинарски бомбастично да се изразува преку секоја реченица. Пробува да биде инсајдер, а мене не ми изгледа дека навистина е. Најмногу ме потсетува на David Brent од англискиот The Office.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
На фејсбук го читам чисто ради сеир, емисијата му ја имам пуштено некои 2-3 пати.

Има проблем со изразувањето, ми изгледа како да пробува новинарски бомбастично да се изразува преку секоја реченица. Пробува да биде инсајдер, а мене не ми изгледа дека навистина е. Најмногу ме потсетува на David Brent од англискиот The Office.
Филе на фб ми е во иста категорија како и Паљото. А видеата на кајгана ај шо го имаат онај ретардираниот плеер, плус рекламите (морам да го пофалам ги намали) најголемиот проблем е способноста за неизразување.
Ако ништо повеќе интересен е за начнување на некои бомбастични тези и наслови ништо повеќе.
Плеј не ми се ни клика освен на нешто ептен битно. Еве пример телепортот на ракометарите од Севиља до Барселона. 30 факинг секунди го гледаме Филе кај шо клима на станица. И кога се појавија ракометарите не најде некоја изјава да изнуди.

Kajgana Shop

На врв Bottom