Дали имате сателитска и што ресивер имате?

КАКОВ РЕСИВЕР ИМАТЕ?

• Вкупно гласачи
    99

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
na digitv probuvam na animal planet nema prevod nikakov samo zborat,,, znaci stiskam audio i ima left mono i right mono a prevod nema(n)
Оди доле кај преводот каде што пишува No Subtitles и тогаш оди надесно
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 18:51 ---
Јас зимам од еден Диме од Скопје е дечкото и релативно задоволен сум.
Сега знае некогаш да не ги уклучува каналите,но он ти дава скаип и одма ти објаснува како да го поправиш. Мене ми делува како фин човек. Плаќам 4000 годишно
А ти сецкаат каналите?

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Скај калчо и скај бундес сецкаат. Другиве како хрт ртл,нова,после Полските,Чешките добри се не сецкаат

Член од
31 декември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
156
kaj mene site se dobri ne seckaat.

polarisot jas so mgcamd go otvaram a moze i so oscam.
so cccam ne gi otvara HBO

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.171
EDIN4O FALA TI MN DRUZE :) OVA NE SUM GO ZNAEL ,,, JAS PA MISLEV DEKA NEMA PREVOD :D A VEKE 1 GODINA GO IMAM DREAMBOXOT FALA TI MNOGU,, SAKAM USTE NESTO DA PRASAM AKO ZNAETE ISTO DA MI KAZETE... DALI MOZE DA GI GLEDAME NA DREAMBOX UTAKMICITE OD SWEDEN DENMARK NORWAY LIGITE FUDBAL KAJ MENE NE OTVARA NIEDEN KANAL SAMO PISUVA SERVICE COUDNT NOT FOUND MISLAM DEKA SE NA THOR PROGRAMITE SO CONAX KODIRANJE ...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Све е локал, нема лабаво :) а и подобро плати 1000- 2000 денари повеќе него ли да се нервираш од сецкање, мрзнење на слика и на крај ништо не си гледал, а ти останала само нервозата. Тоа е барем моето досегашно искуство :D
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 23:17 ---
EDIN4O FALA TI MN DRUZE :) OVA NE SUM GO ZNAEL ,,, JAS PA MISLEV DEKA NEMA PREVOD :D A VEKE 1 GODINA GO IMAM DREAMBOXOT FALA TI MNOGU,, SAKAM USTE NESTO DA PRASAM AKO ZNAETE ISTO DA MI KAZETE... DALI MOZE DA GI GLEDAME NA DREAMBOX UTAKMICITE OD SWEDEN DENMARK NORWAY LIGITE FUDBAL KAJ MENE NE OTVARA NIEDEN KANAL SAMO PISUVA SERVICE COUDNT NOT FOUND MISLAM DEKA SE NA THOR PROGRAMITE SO CONAX KODIRANJE ...
Некои канали од тие не се фаќаат кај нас, иначе тие што се за европски бим, шерингот ги отвара.

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.171
Све е локал, нема лабаво :) а и подобро плати 1000- 2000 денари повеќе него ли да се нервираш од сецкање, мрзнење на слика и на крај ништо не си гледал, а ти останала само нервозата. Тоа е барем моето досегашно искуство :D
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 23:17 ---

Некои канали од тие не се фаќаат кај нас, иначе тие што се за европски бим, шерингот ги отвара.
aham... a eve na toj sto sakas da uplatis shering ,, pisuva 1° zapadno Thor & Intelsat
-Digi TV (Hrvatska, Srbija, Rumunija,...)
-Canal Digital Scandinavia
-UPC Direct
znaci scandinavia treba da gi otvara danska norveska svedska ,, mozes li da probas dali ke otvore ako imas uste od test linijata :)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
aham... a eve na toj sto sakas da uplatis shering ,, pisuva 1° zapadno Thor & Intelsat
-Digi TV (Hrvatska, Srbija, Rumunija,...)
-Canal Digital Scandinavia
-UPC Direct
znaci scandinavia treba da gi otvara danska norveska svedska ,, mozes li da probas dali ke otvore ako imas uste od test linijata :)
Ги отвара али ако си во Скандинавија :) затоа што тука кај нас не фаќа сигналот, додека кај нас се фаќаат некои од тие канали. Оди овде http://flysat.com/1west.php десно кај тие канали каде што пишува Nordic нема сигнал кај нас.

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.171
Ги отвара али ако си во Скандинавија :) затоа што тука кај нас не фаќа сигналот, додека кај нас се фаќаат некои од тие канали. Оди овде http://flysat.com/1west.php десно кај тие канали каде што пишува Nordic нема сигнал кај нас.
aham.. a tie so gi pisuva thor-5 i pod toa t1 ke gi fakja li tie

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
За да се гледет скандинавците овде требит антена офсет 1,6 метри. Со та антена не само скандинавците туку и BBC се фаќат.

Kajgana Shop

На врв Bottom