FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Па нели стално ги осудувате вашите читери? Ако е стално онда и тогаш ќе сте ги осудувале, а не величеле. Мене не ми изгледаше така. А Manure често го гледам, исто често колку и Виган, Сандерленд, Тотенхем, Рединг, Сити и тн. т.е. секогаш кога сум во можност да гледам премиер лигашки фудбал на спорт клуб.
Нели пред да идеш на екскурзија ме праша нешо и ти кажав? Ти текнува? :-))))))

Па нели стално ги осудувате вашите читери? Ако е стално онда и тогаш ќе сте ги осудувале, а не величеле. Мене не ми изгледаше така. А Manure често го гледам, исто често колку и Виган, Сандерленд, Тотенхем, Рединг, Сити и тн. т.е. секогаш кога сум во можност да гледам премиер лигашки фудбал на спорт клуб.
Не стално. Туку тие читери кои се стални. Валенсија има 1 чит во животот се на се.

Чекај, хахахаах во нивен фан клуб остро ги криткувале дајверите и тие нефер што играле. Откако сум дојден на кајганава ЕДНАШ отидов во фан клуб: Manure, тоа беше одма после најпедерската утакмица што сум ја гледал у живот, Ливерпул - Manure. Многу ме интересираше каков став имаат за дајвот на Валенсија, дали има некаква осуда. Знаете на што налетав? На величење, на смеење за тоа како ние треба да патиме пошто така померачки било да изгубиме, како три бода биле три бода, целта ги оправдувала мерките и слично. Све тоа не доаѓаше од вообичаените гомнојадачи на ПЛ темата, туку и од некои порепутабилни членови на форумов. Нејќам да го отварам тој фан клуб и да барам постови за да ве цитирам сега пошто нејќам да отварам директна кавга со било кој од вас, али тоа што тука ми се правите светци како сте ги осудувале вашите читерски говна кај друг може да помине, кај мене не. И самите сте свесни колку сте лицемерни, и со ова што демек сте си ги осудувале играчите при нефер потези, станувате бетер од нив.

Епа од таа утакмица, мене искрено ме заболе за било каков фер-плеј, за било каков стил на игра со цел да се добие победа, и оттогаш секоја победа на мојот тим, без разлика на каков начин добиена јас ќе си ја славам, а секој ваш пораз при кој судиите асистирале против вас од срце ќе го иссмејувам.

П.с: Ова не се однесува директно на тебе, не знам што си пишал ти пошто не си ми вака многу познат, не сум те заприметил тогаш, само пошто ти го истакна ова морав да го пишам, а користам множина опишувајќи ве вас пошто и ти сам збориш во прво лице множина.

Другар, веќе некое време поретко пишувам зошто не сакам да влегувам во вакви дискусии кои немаат крај, посебно со некои кој не нудат факти за некои ситуации, туку само полемики. Ме мрзи да ти барам мои постови баш по тој меч. Скоро сите го осудувавме начинот на кој Валенсија го заработи пеналот, но и сите стоевеме на фактот дека црвениот на Шелви беше заслужен (нешто за што вие се буневте,ама помина тоа). Е сега некои сметаа дека и стартот над Валенсија бил фаул, но јас еве не се сложувам во тоа и искрено не се радував многу на таа победа против вас, баш бев загрижен за играта и залагањето на играчите. Повеќе ми правеа ќејф победите над Сити, Астон Вила, Арсенал, кога гледав вистински фудбал на момците и затоа сакам баш на 13ти да има фер судење и реален исход на резултатот, па ние или вие да речиме честито заслужена победа отколку вакви беспотрени дебати. До утре може да се зборува за ситуацијава за Суарез, затоа ги молам сите фанови на Јунајтед после мојов пост да не пишуваат повеќе за тоа.

Нели пред да идеш на екскурзија ме праша нешо и ти кажав? Ти текнува? :))))))
Нормално дека ми текнува, ти верувам дека кога си гледала во живо така било, али истите ствари не ги прочитав и во фан клубот тогаш... побарај си мислење ако сакаш слободно. Запамтив што прочитав од повеќе членови кога влегов и оттогаш сфатив дека секогаш треба да си ги бранам нашите играчи, пошто ако ја не ги бранам, сигурно нема најголемиот ривал да ми ги брани, туку напротив он и понатака ќе ги напаѓа моите а ќе ги брани сопствените.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 21:59 ---
Не стално. Туку тие читери кои се стални. Валенсија има 1 чит во животот се на се.
Значи еднаш ако ги измами правилата е океј? Добро тогаш, ти коа ќе се жениш ако те вара еднаш жена ти прости и, шо да ти кажам...

Суарез е КОПИЛЕ! :vozbud:
Немој.. немој. Пак ќе почнат имате трауми од Суарез.. имате комплекси, итн итн. Веќе зборот комплекс почнува да ме асоцира на навивачите на Ливерпул.
Само незнам кои се тие комплекси т.н. суарезни комплекси кога човекот има само 1 победа против Јунајтед.

Немој.. немој. Пак ќе почнат имате трауми од Суарез.. имате комплекси, итн итн. Веќе зборот комплекс почнува да ме асоцира на навивачите на Ливерпул.
Само незнам кои се тие комплекси т.н. суарезни комплекси кога човекот има само 1 победа против Јунајтед.

:vozbud:

Ама како да не речам дека е копиле кога е. Фати на светското со раце,џоа голман.
Ама овде во ПЛ заборај дека има шериф во лигава.... т.е. Евра,арно му напрај тогаш.Го излапа и то рака на срце клавам малце педерски начин :icon_mrgr:,ама затоа Суарез си одеше со рилките надолу...

Другар, веќе некое време поретко пишувам зошто не сакам да влегувам во вакви дискусии кои немаат крај, посебно со некои кој не нудат факти за некои ситуации, туку само полемики. Ме мрзи да ти барам мои постови баш по тој меч. Скоро сите го осудувавме начинот на кој Валенсија го заработи пеналот, но и сите стоевеме на фактот дека црвениот на Шелви беше заслужен (нешто за што вие се буневте,ама помина тоа). Е сега некои сметаа дека и стартот над Валенсија бил фаул, но јас еве не се сложувам во тоа и искрено не се радував многу на таа победа против вас, баш бев загрижен за играта и залагањето на играчите. Повеќе ми правеа ќејф победите над Сити, Астон Вила, Арсенал, кога гледав вистински фудбал на момците и затоа сакам баш на 13ти да има фер судење и реален исход на резултатот, па ние или вие да речиме честито заслужена победа отколку вакви беспотрени дебати. До утре може да се зборува за ситуацијава за Суарез, затоа ги молам сите фанови на Јунајтед после мојов пост да не пишуваат повеќе за тоа.
Мило ми е што ти така мислиш, ја на другиве им делувам како провокатор и некој што гледа да влага у кавги цело време, но ја дојдов да дискутирам нормално со луѓево тука, али од преголемата малоумност сфатив дека единствениот начин да водиш нормална дискусија со некој е еден на еден, преку приватни пораки или просто да гледаш фудбалски меч заедно со некој и на нормално ниво да дискутираш. На форум каде те читаат сто души и ти бараат игла у сеното на секој пост тоа е невозможно. Претпоставувам дека си го согледал и ти истото, па затоа поретко пишуваш.

А за на 13ти не се согласувам со тебе, би сакал Суарез да даде три гола, еден од офсајд, еден со рака, и еден при фаул врз Евра. Така ќе ми се направи меракот. Али меракот би ми бил направен и со било каква победа врз вас у секој случај би бил презадоволен, а како што некои твои колеги пишуваа тогаш, уште померачки ќе биде неферски да тепаме. Тогаш не ви честитав пошто ја не сум учен да честитам незаслужени победи, па ако се случи спротивното на 13ти, не би сакал ни вие нас да ни честитате. Али тоа тешко да се случи, такада останува да видиме до 13ти...
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 22:07 ---
Чудно, ја откако сум дојден од тука, 3 пати неделно слушам "Имате комплекси од Јунајтед". Непотребно е да кажам од кои членови доаѓа тоа...

Ќе се затвори изгледа и оваа тема. :)
Не гледам причина за тоа, у последниве 20 минути со нормални луѓе водам нормална дискусија, мислам дека и они истото го мислат за мене. За поназад е друга приказна...

Чудно, ја откако сум дојден од тука, 3 пати неделно слушам "Имате комплекси од Јунајтед". Непотребно е да кажам од кои членови доаѓа тоа...
Не ја разбирам логиката/целта од фразата "Имате комплекс/и од.." од било кој фан на форумов.
Или можда толку ми е интелигенцијата

Ама ти.......а мнозинството фанови ??
Работата е шо вие сте попомаган клуб од нас а нас ни урлате како сме биле педерски клуб. Тоа ме нервира мене. Магарето и зајакот сфаќаш?? Само штовие во вицов ги имате поголемите уши. :coffee: И најсериозно да прекиниме пошто ќе треба и од оваа тема да си одам исто како и од ПЛ. Плус Бадник е да не се расправаме овие два дена

Не ја разбирам логиката/целта од фразата "Имате комплекс/и од.." од било кој фан на форумов.
Или можда толку ми е интелигенцијата
Исто, исто, затоа не го користам и глеам од другите фанатици да го искоренам. Комплекс ми наби зборот комплекс...

Ne se gordeam so golot na Suarez ama ubeden sum deka so toj ili bez toj kje gi projdevme.

Sega, edno nesto sto ne mozam da sfatam e toa sto Maradona e bozja raka a Anri, Suarez i slicni na nim se sram za fudbalot.

Da ne pokrenam diskusija vo pogresna nasoka, ne mislam deka napravenoto niz istorijata na prviot e na isto nivo so vtoriov i uste pomalku tretiov ama zosto ovoj e bog a dvajcava se sram/bruka i slucno?

Ама ти.......а мнозинството фанови ??
Работата е шо вие сте попомаган клуб од нас а нас ни урлате како сме биле педерски клуб. Тоа ме нервира мене. Магарето и зајакот сфаќаш?? Само штовие во вицов ги имате поголемите уши. :coffee: И најсериозно да прекиниме пошто ќе треба и од оваа тема да си одам исто како и од ПЛ. Плус Бадник е да не се расправаме овие два дена
Друже ова се градело со децении и сеуште се гради. Што ако во иднина истото се случо Сити .вс Утд како што е моментално Утд .вс Лпул? Ќе ќутиме у пуш..
Уште живеете во комунистичкото. Нема гледање назад туку адаптирање сегашноста.
Не е лесно да изградиш бренд. Зарем на Барса не и се помага? Преѓе ја гледав Реал и судијата беше :cenzura:
Сите знаеме кои се топ светски фудбалски брендови, колку и тука против да зборуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom