Чекај, хахахаах во нивен фан клуб остро ги криткувале дајверите и тие нефер што играле. Откако сум дојден на кајганава ЕДНАШ отидов во фан клуб: Manure, тоа беше одма после најпедерската утакмица што сум ја гледал у живот, Ливерпул - Manure. Многу ме интересираше каков став имаат за дајвот на Валенсија, дали има некаква осуда. Знаете на што налетав? На величење, на смеење за тоа како ние треба да патиме пошто така померачки било да изгубиме, како три бода биле три бода, целта ги оправдувала мерките и слично. Све тоа не доаѓаше од вообичаените гомнојадачи на ПЛ темата, туку и од некои порепутабилни членови на форумов. Нејќам да го отварам тој фан клуб и да барам постови за да ве цитирам сега пошто нејќам да отварам директна кавга со било кој од вас, али тоа што тука ми се правите светци како сте ги осудувале вашите читерски говна кај друг може да помине, кај мене не. И самите сте свесни колку сте лицемерни, и со ова што демек сте си ги осудувале играчите при нефер потези, станувате бетер од нив.
Епа од таа утакмица, мене искрено ме заболе за било каков фер-плеј, за било каков стил на игра со цел да се добие победа, и оттогаш секоја победа на мојот тим, без разлика на каков начин добиена јас ќе си ја славам, а секој ваш пораз при кој судиите асистирале против вас од срце ќе го иссмејувам.
П.с: Ова не се однесува директно на тебе, не знам што си пишал ти пошто не си ми вака многу познат, не сум те заприметил тогаш, само пошто ти го истакна ова морав да го пишам, а користам множина опишувајќи ве вас пошто и ти сам збориш во прво лице множина.