Слободно друже влези во нашиот фан клуб ќе видиш како и ние самите се реметиме. Свесни сме каква е ситуацијата во тимот, муабетот не дечкото му беше дека ви се бајати форите, овој Сладоледџија едно 55 пати до сеа го има стаено истиот статус на ФБ и го има пишано истот на форум: Ја викале Интер зашо многу го примала и ја викале Милан зашо многу го примала. Не мислиш дека малце е досадно тоа?Секогаш кога Интер ќе го изеде од некој потпросечен тим на Интерашите им е побитен хуморот отколку тоа што навистина ги снашло. Ако толку сакате хумор пуштете си некоја комедија дома, овде се прави озбилен муабет за бедниот денешен меч на Интер. Нема тука простор за смеење кога ситуацијата е жална. Не оди да му се смееш на некој во невоља.
Масонски договор е ова на големата 3ка, вакви потези на Интер до лани Јуве правеа и Милан, чудна работа најискрено, чудна.Па види, со купувањево на Роки и најверојатно продавањето на Снајдер, Морати има смисла за хумор колку сите нас заедно.
Нормално е после вакви нуклеарки, ништо да не ви биде смешно
Масонски договор е ова на големата 3ка, вакви потези на Интер до лани Јуве правеа и Милан, чудна работа најискрено, чудна.
Инаку кој е овој Икарди, колкав е ? Многу јак гол овој вториов аиии, ваков финиш контра Буфон неам видено одамна.
Tи изгледа слабо гледаш или апла си ќор .. Кај виде да напишам статус за интер и милан на фб ...Слободно друже влези во нашиот фан клуб ќе видиш како и ние самите се реметиме. Свесни сме каква е ситуацијата во тимот, муабетот не дечкото му беше дека ви се бајати форите, овој Сладоледџија едно 55 пати до сеа го има стаено истиот статус на ФБ и го има пишано истот на форум: Ја викале Интер зашо многу го примала и ја викале Милан зашо многу го примала. Не мислиш дека малце е досадно тоа?
П.с. Тоа ако беше за втор жолт картон ондак јас сум Чак Норис.
Икарди вас шо ви посака?Di Natale им посака Buone Natalе на интерашите ...
П.с Се извинувам веќе не кажувам шеги, дека навивач на Јуве не кажува убави шеги, бајати се, од времето на татко ми кога во 6то одделение кога ги кажувал ...
сеа глеам се поврзуел периодов со Интер, за ваша жал а и наша, изборот падна на Роки, ем Интер ќе земеа младо талендирано фудбалерче, ем Јуве ќе тепаа.Mauro Emanuel Icardi Rivero Fonseca Nacimiento (born 19 February 1993 in Rosario, Santa Fe Province) is an Argentine footballer who plays as a striker for Italian club Sampdoria. Icardi holds an Italian passport.