Фан Клуб: Челзи

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
И против овие ако извади прв тим ќе го заколам. :D Ако со втор тим не можеме да ги победиме овие, значи дека не заслужуваме да го освоиме купов. Дури и Торес треба да игра на таа утакмицата :P Саутенд се 4та лига, Брентфорд 3та.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Стариџ стрелец за Ливерпул(y) И тоа у 7ма минута... ќе му тргне на дечкото изглеа :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.400
Поени од реакции
26.390
Што ќе ви е и овој :eek:

Според "Sunday People" Иско од Малага бил пред трансфер во Челзи за 18 милиони евра, и демек не се знаело само дали ќе се пресели сега или летото.

H

HoT IcE

Гостин
Сандеј Пипл, поарно да читаше вест од ЕКИПА отколку овие. И со Челзи се поврзуваат сите млади играчи за да им се крене цена, зарем тоа не го сфати? Покрај Оскар, Мата, Хазард, Иско ниту во научна фантастика не доаѓа во предвид. Да не ги спомнувам Мекехран и Де Брујн кои чекаат да обијат шанса следна сезона.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.400
Поени од реакции
26.390
Сандеј Пипл, поарно да читаше вест од ЕКИПА отколку овие. И со Челзи се поврзуваат сите млади играчи за да им се крене цена, зарем тоа не го сфати? Покрај Оскар, Мата, Хазард, Иско ниту во научна фантастика не доаѓа во предвид. Да не ги спомнувам Мекехран и Де Брујн кои чекаат да обијат шанса следна сезона.
Не ги следам анлиските медиуми и искрено не знам кои се по од сериозните и кои се од оние што трескаат глупости. На еден германски сајт прочитав за тоа и пишуваше дека според Сандеј Пипл е веста.

Па и мене тоа ме чуди, многу играчи имате на тие позиции, сега па и Иско, сепак добар играч е.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Осеќам ќе пркне овој Демба Ба кај вас,ептен треба да е глуп и да не ги искористи креативците околу него што ги има во Челзи.
Мислам дека ќе се снајде добро и Торес ќе си се дружи со клупата многу повеќе а од друга страна па чуден ми е шпанецот,имаше предиспозиции за биде еден од подобрите напаѓачи.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Сеа ке видите Торесита,после неколку натпревари преседени на клупа(се надевам)коа ке се распуца,5 гола ке дае

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Сеа ке видите Торесита,после неколку натпревари преседени на клупа(се надевам)коа ке се распуца,5 гола ке дае
Според таа логика, лани пошто цела сезона беше на клупа, оваа сезона требаше да биде топ стрелец и да му бега на вториот за најмалку двојно повеќе голови.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Според таа логика, лани пошто цела сезона беше на клупа, оваа сезона требаше да биде топ стрелец и да му бега на вториот за најмалку двојно повеќе голови.
Заебанција,не сум до толку :)

Kajgana Shop

На врв Bottom