iPhone 4 на ново во Скопје

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Каде во Скопје можам да најдам Ајфон 4 32 гб на ново и како им се движи цената (несакам да е од Вип/Т-мобиле/Оне)

Баце на ново сакам да го земам оригинал :) фала на тролањето, дали има во Скопје некаде Епл продавница?

Како се движи цената на четворка од 32 гб, на нет го најдов за 500 долари отклучен но би сакал од тука да го купам. :)

Нема да најдеш обична 4ка на НОВО, ретко да најдеш 4S а не па обична, не се продава повеќе
на ново ретко 4S или 5ка друго јок

Се продава бел Ајфон 4С, некористен.. ама не знам сигурно колку гига е, ~380-400 евра.
Ако си заинтересиран, ќе прашам.

ti prodam jas koristen, licno moj, 4ka 16gb socuvan :) folija napred folija nazad, inaku svedska ima novi 4ki 3500kr, kolega si zede nov, jas ne bev pri pari tolku pa zedov od tuka poloven, mada da socuvan :) sakam ovaj da go prodadam ili ke go smenam za 4s, uste 100 evra doplata :)

Несакам половен, сакам нов 32гб па ме интересира знае ли некој каде се продава :)

Несакам половен, сакам нов 32гб па ме интересира знае ли некој каде се продава :)
Па ти напишаа ,во Дуна или во iStyle ...иначе провери и во купилаптоп,едно време 4ка или 4с продаваа.

Како прво нов Ајфон не се купува од Македонија цените се многу големи за тие пари од странство имаш Ајфон 5 64GB.
Во Дуна 4S e 38.000 ама 16 GB.
32GB има во Т-Мобајл само ајфон без договор е 44.000 :eek:
http://duna.com.mk/MK/proizvodi/apple/iphone/531/iphone_4s.aspx?lId=1
Во Ледиком нов ајфон 4 е 500 евра

Како прво нов Ајфон не се купува од Македонија цените се многу големи за тие пари од странство имаш Ајфон 5 64GB.
Во Дуна 4S e 38.000 ама 16 GB.
32GB има во Т-Мобајл само ајфон без договор е 44.000 :eek:
http://duna.com.mk/MK/proizvodi/apple/iphone/531/iphone_4s.aspx?lId=1
Во Ледиком нов ајфон 4 е 500 евра
Сега баш ги разгледував и кога видов цена во Дуна и плус 16 гб во странство за тие пари 5ка 15 гб ке земеш, јбг сакав од тука да купам али нема шанси (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom