Солиден скутер за парите. Мене ми се допаѓаат и налепниците, инаку изгледа исто како и моетоДали има некој искуство со Moto B Pesaro 50 Replica ??
Дали има некој искуство со Moto B Pesaro 50 Replica ??
U prodavnica....ili na google > Piaggo gp1 250ccKade mozam da najdam upatstvo za odrzuvanje na Piaggo Derbi gp1 250cc.
Me zaebavasU prodavnica....ili na google > Piaggo gp1 250cc
http://scootercommunity.com.au/files/folders/derbi/entry78636.aspxKade mozam da najdam upatstvo za odrzuvanje na Piaggo Derbi gp1 250cc.
Decko ako ides na sobiranka imas pivo, ma kakvo pivo, dve piva
И? Немаше на интернет?Decko ako ides na sobiranka imas pivo, ma kakvo pivo, dve piva
Fala ti
Imalo ama jas kako neuk za motori i slicno, ne bi znael po koi sajtovi da baram. Nemoj da me zaebavas i ti segaИ? Немаше на интернет?
Pa...kupi od pogolemite...Imalo ama jas kako neuk za motori i slicno, ne bi znael po koi sajtovi da baram. Nemoj da me zaebavas i ti sega
Честито моторчето, со здравје да си го возиш Ајде стави некое сликичедечки едно прашање... дали е можно ако свекицата нечини моторот да неиде ко шо треба? - се работи за 4 тактна машина 50 кубика.
п.с да се пофалам - земав моторче кинеско за 100 евра - се е океј само пластиките треба да се залепат пошто се испопукани и на некои делови скршени - па каков и да е за 100 евра 50ка 4 тактна нема никаде.. за тие пари ни точак нема