Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Венгер е крив што Ба дал гол на деби?
WTF?
Ремзи е крив
Јас не ни сакав Ба да дојде ама ако веќе го сакаа АВ можеше барем малку поупорен да биде и ќе го добиеше, вака секогаш сме губиле играчи за жал ама така е....
Никогаш не е упорен и затоа не ми се допаѓа.
Ние го имаме Жиру во тим, ќе видиш каков играч имаме само за скоро време и нема да помислиш на Ба :)

Ремзи е крив

Ние го имаме Жиру во тим, ќе видиш каков играч имаме само за скоро време и нема да помислиш на Ба :)
Хах мислиш јас го сакам Ба.......не напротив не го сакам баш заради Жиру :love:
Жиру е посебно створење...

То ти е исто ја да гледам женски фудбал и да ја сакам нацицкалестата фудбалерска,без разлика дали е добра или не.

То ти е исто ја да гледам женски фудбал и да ја сакам нацицкалестата фудбалерска,без разлика дали е добра или не.
Абе за тебе незнам ама јас не го сакам Жиру заради тоа што е убав или незнам што :facepalm: ми е омилен како и останати французи али моментално него го сакам бидејќи е новиот француз во тимот...:Dи му одавам почит...:pos:

Демба Ба е одличен играч,го сакав во наш тим али кога понудува Челзи не можеш против нив. Го имаме ние Жиру,следна сезона очекувај најмалку 20 гола од него :)

Демба Ба е одличен играч,го сакав во наш тим али кога понудува Челзи не можеш против нив. Го имаме ние Жиру,следна сезона очекувај најмалку 20 гола од него :)
Да си ми жив и здрав :D

Ба има Премиерлигашко искуство бре луѓе ...
Нашиот за прва сезона во ПЛ со 9гола и 6ассистенции на пола сезона е супер ...

Никој не кажа за Ба дека нема премиерлигашко искуство, него ме нервира толку бранењето на АВ за некои негови потези......али ЈБГ тоа е тоа.

А друга работа што не ја знаете е дека БА има 5 агенти што бараат по 1 милион фунти и коленото му е од вода , и знаејќи ја кармата на клубот ке му откаже у наредните 2 месеца

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
А друга работа што не ја знаете е дека БА има 5 агенти што бараат по 1 милион фунти и коленото му е од вода , и знаејќи ја кармата на клубот ке му откаже у наредните 2 месеца
Пред само некоја недела јас се убедував на форумов со некои (Не именувам зашто не ми текнува кои беа) дека Ба е со стаклени колена, и доколку не дај боже се случи нешто како што клубов си знае да му се случува.. ќе останеме без ништо.
ВО спротива пак, знаеме дека е прекрасен финишер што може да направи разлика сам по себе додека е здрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom