Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека летово треба да стигне првата рата од Емирати за новиот договор ???

537849_471839912851144_1951215943_n.jpg

:pos::pos:

Oсвен голмански знае и готвачки ракавици да облече нашиот Војче:D

Ho ho ho ,пилето е печено! :LOL:

ПС: Му посакувам се најдобро на Маруанчо наш во В.Хем и сакам да даде 10тина гола, да докаже дека кога игра со уште еден шпиц во тимот е одличен.

Мора да се донесе CF DM LB тогаш ке бидам задоволен од тимот ако не дојдат 3 играчи кои играат на овие позиции може да се збогуваме со ЛШ :(
А GK?
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 01:44 ---
Сакав да кажам нешто, ама заборавив.

На кратко, Виља е играчиште, не знам колку е во форма, ама е класа голгетер. 135к плата ми делува многу сепак, со оглед на годините. Адријано Лопез, читам бил исто солиден, ама не сум го гледал, така да не можам да проценам. Анонимуси не ми прават мерак, затоа не ги сакам.

Ни треба лев бек, ни треба централен одбранбен ако си оди Џуру (ваљда нема Мигел да го играме, а?), ни треба голман, ни треба деструктивец од среден ред, ни треба крило и напаѓач. Не значи дека сите овие ќе бидат прва постава, ама да имаме клупа, густо се ближи. Со овие 5-6 играчи, мислам дека ќе имаме потенцијално подобар тим отколку до сега.

IgorChete, другар, сакам да ти кажам некои работи ама касно ми е сега да се изнапишам. Ама ти должам, затоа што не си во право.

еден вика фалел играч од средината,друг крило било приоритет,трет лев бек,некој ЦД,некој ЦФ,голман.....кога ке видиш фалат 5/6 играчи

Па и фалат ама фалат играчи а не деца шо треба да постанат играчи особено крило и напагач
Тука алудираш на Вилфред Заха и си грешка.
Пријателе, да дојде одличен напад имаме одма по дифолт со самото исфрлање на улица на Жерв и Арша.

Какви Заховци,какви пички мајчини! Нам ни треба играчи,не деца.Добро кажа некој погоре.

А GK?
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 01:44 ---
Сакав да кажам нешто, ама заборавив.

На кратко, Виља е играчиште, не знам колку е во форма, ама е класа голгетер. 135к плата ми делува многу сепак, со оглед на годините. Адријано Лопез, читам бил исто солиден, ама не сум го гледал, така да не можам да проценам. Анонимуси не ми прават мерак, затоа не ги сакам.

Ни треба лев бек, ни треба централен одбранбен ако си оди Џуру (ваљда нема Мигел да го играме, а?), ни треба голман, ни треба деструктивец од среден ред, ни треба крило и напаѓач. Не значи дека сите овие ќе бидат прва постава, ама да имаме клупа, густо се ближи. Со овие 5-6 играчи, мислам дека ќе имаме потенцијално подобар тим отколку до сега.

IgorChete, другар, сакам да ти кажам некои работи ама касно ми е сега да се изнапишам. Ама ти должам, затоа што не си во право.
Голман не ми е толку важно за центарален можеби нешто читам Олсон од ВБА понуда ова она да се надоврзам за муабетот околу ЦФ Вила е подобар од Лопез според мене искусен играч голгетер докажан играч најдобро би било тој да дојде http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...sfer-latest-Striker-plead-Barcelona-move.html овде инфо околу тоа повеке

Секаков играч со премиер лигашко искуство е добредојден...пошо ку*ов ми од играчи на кои им треба 3 месеци да се привикнат на англскиот живот,англиската храна,англискиот фудбал и тнт...погледнете само Артета какви партии пружаше одма штом пристигна...

Демба ба, хунтелар, холтби, заха, џеко, ништо од овие, зар мислите дека стариот ќе земе нешто??? Си се задоволи со враќањето на Диаби и Росицки така да не очекувајте ништо...

Тука алудираш на Вилфред Заха и си грешка.
Пријателе, да дојде одличен напад имаме одма по дифолт со самото исфрлање на улица на Жерв и Арша.
Не знам од каде тоа дека алудирам на Заха јас добро кажав дека сакам играчи а не деца а Заха е дете и сеуште талент и преку таквото од тие таленти јас незнам само како не им е јасно дека таа политика е штетна и дека не носи никакви резултати впрочем тимот шо газеше се пред себе пред 10тина години беше тим кој имаше искуство а не 20 годишни деца кои ке се калемат за после да израснат во класа играчи

Не знам од каде тоа дека алудирам на Заха јас добро кажав дека сакам играчи а не деца а Заха е дете и сеуште талент и преку таквото од тие таленти јас незнам само како не им е јасно дека таа политика е штетна и дека не носи никакви резултати впрочем тимот шо газеше се пред себе пред 10тина години беше тим кој имаше искуство а не 20 годишни деца кои ке се калемат за после да израснат во класа играчи
Што збориш бе?
Ањелка на колку години го земавме, а? Анри на колку години го земавме? Виеира го земавме од младинскиот тим на Милан. Фабрегас искуство да не имаше кога дојде кај нас? Робин ептен искусен беше исто така кога дојде кај нас. Не треси глупости, на Венгер трансфер политиката му била и секогаш ќе му биде иста. Никогаш Арсенал под водство на Венгер не земал истакнати супер-ѕвезди, туку добри играчи за кој никој не знаел (Љунгберг, Жилберто Силва) или млади таленти.

Што збориш бе?
Ањелка на колку години го земавме, а? Анри на колку години го земавме? Виеира го земавме од младинскиот тим на Милан. Фабрегас искуство да не имаше кога дојде кај нас? Робин ептен искусен беше исто така кога дојде кај нас. Не треси глупости, на Венгер трансфер политиката му била и секогаш ќе му биде иста. Никогаш Арсенал под водство на Венгер не земал истакнати супер-ѕвезди, туку добри играчи за кој никој не знаел (Љунгберг, Жилберто Силва) или млади таленти.
Не само политиката,туку и методите му се исти да не речам веќе застарени.Кога дојде во Арсенал воведе нешто ново досега невидено,тој не го еволуираше само клубот,туку и лигата.Е сега сите тие работи што тогаш беа нови,сега се застарени.Дури и помалите клубови не престасаа кога станува збор организацијата на клубот.Кај трансферите нема веќе непознати играчи,за секој играч можеш да најдеш посебни статистики и видео снимки и младите играчи како Анелка,Анри,Виера имаа од кого да учат,од легенди како Адамс и Бергкам,моментално немаме никакво искуство,немаме играч кој освоил нешто со Арсенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom