Моментална физичка состојба (слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Misery
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш неделно вежбам гради со 12серии. Обично многу повеќе обрнувам внимание на правилна форма на изведување отколку да ставам голема килажа, а вежбата да ја правам парцијално. Секој тренинг го почнувам со вежби за горен дел на гради пример со кос бенч и ќе ставам 70кг што ми се сосема доволно барем засега. Вака нешто ми изгледа тренингот.

-кос бенч 3 серии
-контра кос еднорачни 3 серии
-летања на кос 3 серии
-пек дек 3 серии

Одличен распоред, а и уште подобро е што се задржуваш на правилната форма, од колку да ставаш повеќе килажа, целосно ги опфаќаш градите, а и добро ти е што на крајот имаш вежба со сајли, и сериите се сосема доволно. Keep moving forward (y)

<<<<<< Моментално завршив со маса.... сеа од понеделник почнувам интензивно кардио се до април, и планирам да излезам со Стеф на натпреварот... посакајте ми среќа!

<<<<<< Моментално завршив со маса.... сеа од понеделник почнувам интензивно кардио се до април, и планирам да излезам со Стеф на натпреварот... посакајте ми среќа!
Ти си овој на сликава профил ?

Стомачни доколку трчаш/возиш точак и секако правиш стомачни можеш да имаш резултати...

Да де знам,правам редовно на секој 2 ден,али слабо трчам уште послабо возам точак,али затоа пешачам колку-толку...и имам уште некое си 1 см слој сало никако да го симнам за да искочат на видело:icon_mrgr:

Да де знам,правам редовно на секој 2 ден,али слабо трчам уште послабо возам точак,али затоа пешачам колку-толку...и имам уште некое си 1 см слој сало никако да го симнам за да искочат на видело:icon_mrgr:

Биди упорен и ќе има резултати.
Јас вежбам,ама не внимавам на исхраната,но сепак колку-толку имам некој резултат.

Не вежбам по некоја програма тренирам боречки вештини .. правам секоја ден стомачни и склекови (најефикасни се) не трчам во зимскиов период ама многу пешачам :) Доволни ти се по 300 склекови и 500 стомачни секоја вечер/утро за добро тело :) :)

Не вежбам по некоја програма тренирам боречки вештини .. правам секоја ден стомачни и склекови (најефикасни се) не трчам во зимскиов период ама многу пешачам :) Доволни ти се по 300 склекови и 500 стомачни секоја вечер/утро за добро тело :) :)

Секој ден :cautious: Слушав многу дека посебно стомачни не е добро да се прават секој ден,најмалце после 48 саата одмор.

Секој ден :cautious: Слушав многу дека посебно стомачни не е добро да се прават секој ден,најмалце после 48 саата одмор.
7 години веќе вежбам секоја ден :) Немам слика од моментална состојба оваа на сликава е кога почна да се заладува времево, ниеден ден немам одмор :)
Биди упорен и ќе има резултати.
Јас вежбам,ама не внимавам на исхраната,но сепак колку-толку имам некој резултат.
Дај сликиче :) :)

7 години веќе вежбам секоја ден :) Немам слика од моментална состојба оваа на сликава е кога почна да се заладува времево, ниеден ден немам одмор :)
Дај сликиче :) :)

Не постирам веќе овде сликчиња затоа што злоупотребуваат... :X3:

Не постирам веќе овде сликчиња затоа што злоупотребуваат... :X3:
Немој да мислиш ако тролаат дека се подобри одтебе ..си бараш помош и си дискутираш за резултатите те боли таквоето :D :D

Добри стомачни...ги вежбаш посебно по некоја програма или онака комплет со другите мускули?

Симни ги мастите на негово ниво ако сакаш да ти се познаваат стомачните. По моја процена е некаде на 10% масти максимум. Повеќе би кажал накај 8%.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom