Голема глупост ќе е ако направат да има rematch меѓу Сина и Рок, уште поголема ќе е ако Сина победи на РР. Би сакал Панк да го победи Роки на РР, после Рок да победи на elimination chamber, и мејн ивент на ВМ да е Панк вс Рок, но ако ова се случи за Сина не останува место никаде т.е. сигурно тој нема да појде по хеви титулата, па при евентуален меч меѓу Рок и Сина на ВМ, за Сина најдобро би било да ја предизвика серијата на Тејкер, имено тој, Џерико и Панк останаа единствените од мејн ивентот што се немаат сретнато со Тејкер, д
одуша Сина за цели 10 години во федерацијата се нема сретнато 1вс1 со Тејкер. Се надевам дека ќе има меч меѓу нив двајца на ВМ, затоа што многу народ сака да види како Сина паѓа од Тејкер

.
Еден коментар за шоуто, горе долу добро шоу, се знаеше дека се спремаат за наредна недела и враќањето на Рок, силен меч межу Шејмс и Зиглер, не ми е јасно само уште колку време ќе чекаат додека му ја дадат титулата на Зиглер, човекот досега трбаше да биде неколкукратен шампион. Берет шампион, добро е што му ја дадоа интерконтиненталната, феудов со Кофи вајда ќе продолжи, направиа доста добар меч и Берет заслужено си победи. Сезаро се повеќе и повеќе ми станува омилен, човекот е неверојатен, малце да се подобри на микрофонот и според мене ќе биде подготвен за мејн евентот. Само јас ли мислам дека наредната недела во мечот меѓу Панк и Рајбек, Рок ќе му помогне на Панк да ја одбрани титулата за да има меч со него.