WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
И ја вечерва би требало да гледам ако не испадне нешто непредвидливо :)

Рајбек на твитер:

Lets see if @therock is still cookin. Feeding Time. #FeedMeMore

lol баш ќе биде интересно да имаат мало промо ама на Рок да му дадат да зборува што сака за Рајбек. Добро ќе го понижи :icon_lol:

Али некој ќе гледа ли во живо?
Зошто си мислам дека Рок ќе го реши мечот меѓу Рајбек и Панк т.е. ќе му помогне на Панк да победи. Ако имаат мало промо Рајбек ќе биде понижен целосно, не верувам дека Винс ќе го дозволи тоа, ама пак и да се случи тоа, седењето на Рајбек во исти ринг со Рок ќе му помогне многу во издигањето на кариерата. Во живо тешко дека ќе гледам, ќе се нервирам само со рекламите и глупите сегменти кој нема да можам да ги премотам.

Зошто си мислам дека Рок ќе го реши мечот меѓу Рајбек и Панк т.е. ќе му помогне на Панк да победи. Ако имаат мало промо Рајбек ќе биде понижен целосно, не верувам дека Винс ќе го дозволи тоа, ама пак и да се случи тоа, седењето на Рајбек во исти ринг со Рок ќе му помогне многу во издигањето на кариерата. Во живо тешко дека ќе гледам, ќе се нервирам само со рекламите и глупите сегменти кој нема да можам да ги премотам.

Не знам што ќе се случи на мечов но мислам оти ќе биде нешто интересно. Чим овие од WWE толку инсистираат да се случи мечов кога едноставно можеа да заборват веројатно ќе има некое големо изненадување. Мислам дека ќе биде нешто поврзано со Шилд/Мадокс/Панк/Мадокс а веројатно а и Рок ќе биде некако замешан во ова.

^ Панк рајбек...Панк јаде ќутек таман да изгуби шилд го напаѓаат рајбек панк победува... Шилд продужува со ќотекот врз рајбек...искача рок и он им удира ќутек и му кажува на панк да на рр дека ќе биде нов вве шампион :)

Не знам што ќе се случи на мечов но мислам оти ќе биде нешто интересно. Чим овие од WWE толку инсистираат да се случи мечов кога едноставно можеа да заборват веројатно ќе има некое големо изненадување. Мислам дека ќе биде нешто поврзано со Шилд/Мадокс/Панк/Мадокс а веројатно а и Рок ќе биде некако замешан во ова.
Да да сигурно е дека ќе има некое изненадување, Панк беше повреден, го чуваа за мечот со Рок и сега го фрлаат во ТЛС меч со Рајбек, очигледно е дека ќе се случи нешто, се надевам на Рок/Брок изненадување во мечот.
п.с. супер аватар :)

^ Панк рајбек...Панк јаде ќутек таман да изгуби шилд го напаѓаат рајбек панк победува... Шилд продужува со ќотекот врз рајбек...искача рок и он им удира ќутек и му кажува на панк да на рр дека ќе биде нов вве шампион :)
Ова некако многу очигледно ми изгледа.

Мислам дека ке имаат меч Панк и Рајбек па ке влезат Шилд па после ќе Рок ама и него ќе го истепаат. Па на крај Панк ќе го пинува Рајбек (оти нема дисквалификација) и ќе застане како лидер. Ќе биде нешто како NWO против Рок/Остин што беше во минатото. Или па може сега Шилд ќе го нападнат и Панк па да се прашуваме за кого работат(Рок, Брок или некој трет).

А инаку од 1 ли е епизодата?

Ова некако многу очигледно ми изгледа.

Мислам дека ке имаат меч Панк и Рајбек па ке влезат Шилд па после ќе Рок ама и него ќе го истепаат. Па на крај Панк ќе го пинува Рајбек (оти нема дисквалификација) и ќе застане како лидер. Ќе биде нешто како NWO против Рок/Остин што беше во минатото. Или па може сега Шилд ќе го нападнат и Панк па да се прашуваме за кого работат(Рок, Брок или некој трет).

А инаку од 1 ли е епизодата?
Од 2...увек од толку jа даваат... :)

Се мислам дали да го гледам.
Ама знам дека ќе ме неривраат паузите така да...
Ќе го гледам во живо со саат заостанување пошто знам на една страна го аплоудираат RAW дел по дел како што се одвива :)

Многу касно е од 2... плус три саата до 5 ќе треба да седам. Веројатно ќе станам негде накај 4 за да го гледам само последниов саат.

Ја ќе седам вајда тој период ама не ми се гледа во живо, кога ќе станам како човек ќе си ја спуштам епизодата и на раат ќе си ја изгледам (под раат мислам ќе си ги премотам деловите што не ми се допажаат, вајда пола епизода ќе е тоа :D)

603285_512071975483021_737374314_n.jpg

:ROFLMAO:
Многу касно е од 2... плус три саата до 5 ќе треба да седам. Веројатно ќе станам негде накај 4 за да го гледам само последниов саат.

Ако стануваш од 4 ќе ти дадам линкови од почеток да го гледаш :)

Ако стануваш од 4 ќе ти дадам линкови од почеток да го гледаш :)
Ако биле добри првиве два саата може да ги гледам ама ако било нешто без врска(AJ, brodus clay, 3MB па и Миз откако стана фејс) тешко, утре ќе ги изгледам. Мене ми е за Панк и Рок да ги гледам вечер другиве можат да почекаат.

Ако биле добри првиве два саата може да ги гледам ама ако било нешто без врска(AJ, brodus clay, 3MB па и Миз откако стана фејс) тешко, утре ќе ги изгледам. Мене ми е за Панк и Рок да ги гледам вечер другиве можат да почекаат.
3MB >>>>> Rest of the roster
:D
Јас мислам дека Рок ќе го отвори шоуто денеска ама ај останува да видиме :)

3MB >>>>> Rest of the roster
:D
Јас мислам дека Рок ќе го отвори шоуто денеска ама ај останува да видиме :)
Немам ништо против нив ама се знае зошто е формирана таа група. За џобирање.... Може ако им го стават и Морисон кога ќе се врати па ми станат нешто поинтересни ама ќе видими.

Можно е. Да им посака среќа(исто како на Панк и Сина на Рав 1000) ама на крајот би требало да биде интересното. Али во првите два саата некој од хиловиве ќе бидат burried од Рок (исто како Даниел Брајан на рав 1000). Најголеми кандидати се
1. Коди Роудс и Сандоу
2. Сезаро
3. Зиглер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom