Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[citation needed]За 1h ги продале сите телефони.Изгледа nexus ќе руши рекорди
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 21:19 ---
1 Bulgarian lev = 0.5113 euros Така во бугарија иде за 450 лева=230евра=14000ден
Може малку повеќе инфо за ценава, од каде ти е информацијава? Веќе е достапен во бугарија или ова е неофицијална цена што би требало да биде кога ќе дојде во бг?За 1h ги продале сите телефони.Изгледа nexus ќе руши рекорди
1 Bulgarian lev = 0.5113 euros Така во бугарија иде за 450 лева=230евра=14000ден
цените кај бугарите се повисоки од кајнас, знам дека нексус 7 во бугарија се продава за 330 евра
Цената се однесуваше на nexus 7 таблетот не е за телефонотМоже малку повеќе инфо за ценава, од каде ти е информацијава? Веќе е достапен во бугарија или ова е неофицијална цена што би требало да биде кога ќе дојде во бг?
Нови информации за Nexus 4.Во америка T-mobile продава за 500долари 16 gb верзија.Ако сакате да го купите за 350долари само може преку google play .Така да во мк ке биде 500евра минимум кога ке дојде.
Колку и да го сакам Андроидов а го мразам iOS, мора да се признае дека имаат поквалитетни апликации за таблет. Ова го кажа и самиот Гугл на видеото на TheVerge. Исто така, изработката на Apple уредите е скоро секогаш прва класа и лудница. И покрај тоа што го кажав, нема шанси да купам Apple производ во блиско време.Не само што не заостанува никаде, туку апсолутно го шие и најновиот iPad во се` (освен можеби за батеријата, што останува да се види)![]()
Мислам дека тролаш без потреба. Ако ми кажеш дека ова е помалку елегантно од Нокијата, не ти ги читам мислењата веќе.Дизајнов на уредиве е лајно. Катастрофа жива. Видиго телефонот ни грам нема од елеганција. Таблетот уште полошо...
Телефонот требаше да го прави ХТЦ а не ЛГ, ќе направеа 10000 пати подобро телефонче привлечно за очи. И да би земал телефон со андроид не би го одбрал овој. А додека би бирал таблет помеѓу ios и android сепак андроидот ми одговара повеќе за таблет.
Ќути. Ептен ми прави мерак, особено што нема никаква ознака на предната страна, чисто и убаво. Сток (ванила) андроид FTW!Значи дизајнот од Google е посебен, да се чудиш, толку ми го гаѓаат вкусот, колку добро изгледа се што ќе дизајнираат. Они и Lenovo, на тоа дизајнерите да им се клањаш. Лиги ми потекоа. Види колку е се smooth и елегантно, моќно, а едноставно на изглед, wow.
Се сомневам дека ќе биде по таа цена. T-Mobile во Америка го дава по таа цена со претплата, што е различно од цената на Гугл кој го продава „со субвенции“. Многу би ми било драго ако се продава по цена од околу 350-400 евра, ама се сомневам.Vo USA nexus 4 na t-mobile pretplata 199 $.. luge izvestuvajte dali stigna kaj nas? Go najavuvaat vo: set comp., AMC , Ledikom i Mobelix...
OoOoOooOo...Go najavuvaat vo: set comp., AMC
За 1h ги продале сите телефони.Изгледа nexus ќе руши рекорди
Сигурен си?Руши, во непродаденост![]()
Сигурен си?