Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Ај некој по ПП торент за Арго ама без залепен индо-кинески превод ако е можно!
Argo.2012.WEBRip.READNFO.XviD-RESiSTANCE.avi 1.61GB
Argo.2012.R6.WEBRip.LiNE.XviD-LiFT.avi 1.37GB
кој од овие го сакаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај некој по ПП торент за Арго ама без залепен индо-кинески превод ако е можно!
- кој сака да гледа феноменален почнат филм, на Телма оди In Brugges
- koj сака да гледа просечен трилер со еротски набој и Шерон Стоун нека пушти на Канал 5+
- кој сака да гледа за мене негледан но слушнат дугачок филм со Бред Пит и Сем Шепард со наслов "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" со оцена 7.6 на имдб , нека пушти на МТВ , после 11.30 треба да почне .
Само да се надоврзам.
Во 02.10 часот на МТВ ќе го даваат Зодијак на Дејвид Финчер. Не го имам гледано но, Роберт Дауни Џуниор, Џек Гиленхал + Дејвид Финчер, би требало да е одличен филм. Иако е касно сепак ќе го гледам.
Од објективни и субјективни причини.Зошто баш па овој во HD да се гледа?
![]()
![]()

Збунет сум, не разбирам..Од објективни и субјективни причини.
Објективните можеш да ги видиш на трејлерот:
Субјективните исто![]()

Добар филм но дејствието е пребавно, дури на моменти и нервира. Многу трае филмов. Исто така и The Children of Men, мислам дека да стиснев ФФ немаше многу да пропуштам.Само да се надоврзам.
Во 02.10 часот на МТВ ќе го даваат Зодијак на Дејвид Финчер. Не го имам гледано но, Роберт Дауни Џуниор, Џек Гиленхал + Дејвид Финчер, би требало да е одличен филм. Иако е касно сепак ќе го гледам.
п.с. Го гледав пред некој ден The Number 23 со Џим Кери. Сосема солиден филм, не одеше по некој лејм терк, а твистот (во стил на драгонскај) во филмов беше. Првпат го гледам Кери во филм, а да не е комедија. Многу добро ја одигра улогата.
Следен на вочлистата, Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
Добар филм но дејствието е пребавно, дури на моменти и нервира. Многу трае филмов. Исто така и The Children of Men, мислам дека да стиснев ФФ немаше многу да пропуштам.
П.С. Ме изнервира крајот на Зодијак.
. Филмов ми е одамна гледан, баш ќе го пуштам утре/задутре. Убаво што ме потстети 
Од објективни и субјективни причини.
Објективните можеш да ги видиш на трејлерот:
Субјективните исто![]()
Ането за него е објективна и субјективна причинаЗбунет сум, не разбирам..![]()

Значи ти го најде начинот да ти простам за сите гревови на Филм и ТВСакам да го гледам cinema paradiso па ако може некој да ме упати повеќе. Која е разликата од верзиите? Која да ја гледам?
И успат да ми најдете добар англиски превод за верзијата што ќе ја препорачате, зашто ја симнав 123 минутната и преводот што го најдов не чини (тајмингот е добар, но има лошо преведени и испуштени фрази)
Прв foreign филм ќе ми биде па дајте малку поддршка![]()

Да.Добар е Se7en? Ми се седеше симнат сигурно пола година, никако да се наканам да го гледам. Нешто буричкав и ми текна на него. Баш сега ќе го изгледам.