Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ме потсети на
The distant future...the year 2000. :D

Преска го видов Брет Мекензи во Хобитот. Вртев нанапред да видам снимката дали е добра и баш кај него сопрев. Handsome son of a bitch. Инаку снимката е добра ама како гледаш повеќе очи почнуваат да те болат. Чекајте го за во кино.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пак го гледав The Room. И уште не успеав да најдам лажица во собата.
Сепак и покрај тоа што филмов е so bad it's good сепака има интересна приказна,колку навистина ги познаваме тие што се околу нас и колку сме сигурни дека нема да не напуштат веќе во следниот момент или пак да ни удрат нож во грбот.
Е сега ова да беше со поголем буџет и поталентирани актери и и подбар режисер и подобро се ова ќе беше сосема добар филм.

П.С. Мислам дека смеењето на Томи Висо ќе ме прогонува во соништата

П.П.С. :love:
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 19:23 ---
TIL дека Милчо Мачевски има режирано епизода на The Wire :eek:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ова е за тие кој не можат да чекаат :)
Nope, ова е за тие кои сакаат да гледаат друг филм, филмови со толку совршена продукција, да ги гледаш во скринер "формат" е равно на игнорантност, да е некоја обична драма, нема везе...поентата е друга, ама вака...

А

Анноун

Гостин
- кој сака да гледа феноменален почнат филм, на Телма оди In Brugges
- koj сака да гледа просечен трилер со еротски набој и Шерон Стоун нека пушти на Канал 5+
- кој сака да гледа за мене негледан но слушнат дугачок филм со Бред Пит и Сем Шепард со наслов "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" со оцена 7.6 на имдб , нека пушти на МТВ , после 11.30 треба да почне .

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Хобитот на замунда во HD излегол . Ај некој нека го провери чудово, и ако е вистина нека ми прати некако торент да сметнам во порака оти пасвордо го заборајв од акаунто.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Хобитот на замунда во HD излегол . Ај некој нека го провери чудово, и ако е вистина нека ми прати некако торент да сметнам во порака оти пасвордо го заборајв од акаунто.
bump. И мене по ПП нека ми прати некој.

Сега е Super Troopers time :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Филмови како Арго и Линколн може да ги изгледате на солиден скринер (на лап-топ не на ѕидот на Psyside) ништо не губите.
Филмови како Хобитот, Животот на Пи, Клетници и Клауд Атлас се строго за кино или висока резолуција.

Зошто баш па овој во HD да се гледа? :confused:

:icon_lol: :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ај некој по ПП торент за Арго ама без залепен индо-кинески превод ако е можно!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај некој по ПП торент за Арго ама без залепен индо-кинески превод ако е можно!
Argo.2012.WEBRip.READNFO.XviD-RESiSTANCE.avi 1.61GB

Argo.2012.R6.WEBRip.LiNE.XviD-LiFT.avi 1.37GB

кој од овие го сакаш?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
- кој сака да гледа феноменален почнат филм, на Телма оди In Brugges
- koj сака да гледа просечен трилер со еротски набој и Шерон Стоун нека пушти на Канал 5+
- кој сака да гледа за мене негледан но слушнат дугачок филм со Бред Пит и Сем Шепард со наслов "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" со оцена 7.6 на имдб , нека пушти на МТВ , после 11.30 треба да почне .
Само да се надоврзам.
Во 02.10 часот на МТВ ќе го даваат Зодијак на Дејвид Финчер. Не го имам гледано но, Роберт Дауни Џуниор, Џек Гиленхал + Дејвид Финчер, би требало да е одличен филм. Иако е касно сепак ќе го гледам.

п.с. Го гледав пред некој ден The Number 23 со Џим Кери. Сосема солиден филм, не одеше по некој лејм терк, а твистот (во стил на драгонскај) во филмов беше (y). Првпат го гледам Кери во филм, а да не е комедија. Многу добро ја одигра улогата.
Следен на вочлистата, Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Само да се надоврзам.
Во 02.10 часот на МТВ ќе го даваат Зодијак на Дејвид Финчер. Не го имам гледано но, Роберт Дауни Џуниор, Џек Гиленхал + Дејвид Финчер, би требало да е одличен филм. Иако е касно сепак ќе го гледам.
Добар филм е, само треба да имаш трпение, долго трае и приказната се одвива бавно.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.767
Зошто баш па овој во HD да се гледа? :confused:

:icon_lol: :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Од објективни и субјективни причини.

Објективните можеш да ги видиш на трејлерот:

Субјективните исто :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Вечерва добри филмчиња по телевизииве шо го немам гледано,штета шо непочна порано The Pledge на универзал па да можев и The Assassination of Jesse James на мтв да го гледам...
Ќе заборавев, среќна нова година филмомани и се надевам годинава немат да разочарат од филмски аспект.

Kajgana Shop

На врв Bottom