Не ми се вервит дека ќе се објаснувам пред тебе, ама ајде.
Вака испрано мозоче... муабетот ми беше дека сите твои "мислења" се изведени од некакви коментари на nba, espn итн... Формирај став, гледај си го тимот и не провоцирај без да си прозван за Селтикси. Ај така.
аха да, ја морам да прочитам некаде, за да знам шо се дешава

банална работа, ти кисне тоа што го пишав за лејкерс (шо е точно), па пиши нешто безвезе. а за тоа шо се правиш демек, ти ногу имаш IQ, нема потреба за коментар, пошто го веќе бев пишал тоа пред некоја страна (за одредени фанови). немало он да се објаснува пред мене

кој си ти, чарлс баркли, кени смит, па да се правиш тука „над“ нас. прво стај си асален ник, пошто моменталниот не ти стои, за твојата „висока“ интелигенција. и за крај, ќе пишам за кој сакам, ова е тема за сите тимови во нба, ако ти смета, гледај во тастатурата, или оди коментирај во фан клуб на лејкерс. ајт
Потопо
зборот ми е дека коби секад излегува со правдање за поразите, а никад нема изјавено дека е тој самиот крив за многу утакмици. самата статистика вика оваа година (2012 де), откако почна сезоната кога постигнува 35+ поени, тимот има 0-9 или 0-10 скор, незнам колку точно беше. и сеа не е теочно ова нели, дека тој никад не е крив кога се поразени