Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Може сега Ба да влезе во 70мин?

Ќе одмара пола тим денес, па ако требаше така Торес што не го смени со Пиазон маме му ебам негово....срамота, разбирам сега зошто сите се незадоволни ејјјјј 100 пати го изротира тимот до сега никаква стабилност нема

Eте ти ротација,пичка ти ротација, за кој кур ротација за ФА Куп?Секоја година не ебаваат овие КПР, овие бодови им делат ебате сељаците.:tapp:

Ти да пушиш.

ај да не кажам која од дома да пуши ....не ме напињај - неам право да бидам нервозен што игра со втора постава и губи дома од QPR кои што примаат на секој меч по 2 гола мин ?

Фалкао не ни треба Торес е прекудоволен , (y) да да треба да му се понуди договор на Бенитез ..

Абе марш таму мизерија срамота ова што ни се дешава , уште колку пати ќе ми ги потонат сите надежи таман помислив дека може некако да се извади сезонава !
Бенитез сели се од Англија пакувај се одма ! Донесете го Фалкао ако не сакате да играме 2 лига .
Не ми се верува што ни се деси не ми се верува :eek:

Друг пат не потценувајте никого ! Бар тоа го научив од мизеријава вечерашна ....

Eте ти ротација,пичка ти ротација, за кој кур ротација за ФА Куп?Секоја година не ебаваат овие КПР, овие бодови им делат ебате сељаците.:tapp:
Не ли научи? За да стигнеме до финале и да го изгубиме.

Кажете ми една негативна работа во тимот што ја имаме со Бенитез, а не сме ја имале со ДиМатео.

Се до наредната утакмица срам да ти е да си за Челзи ако не и после таа незнам затоа.Ма како ќе го објасниш овој пораз од најмртвата,најотепаната,најслабата екипа од сите појаки лиги.Доста зборување за Торес нека лета од екипата и нека си иби пи‘*ката мајч*на.

Само Ивановиќ заслужува повеќе плата од стартните, друг никој...

И не се менува драстично составот којшто победува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom