Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Може сега Ба да влезе во 70мин?

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Ќе одмара пола тим денес, па ако требаше така Торес што не го смени со Пиазон маме му ебам негово....срамота, разбирам сега зошто сите се незадоволни ејјјјј 100 пати го изротира тимот до сега никаква стабилност нема

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Eте ти ротација,пичка ти ротација, за кој кур ротација за ФА Куп?Секоја година не ебаваат овие КПР, овие бодови им делат ебате сељаците.:tapp:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ти да пушиш.

ај да не кажам која од дома да пуши ....не ме напињај - неам право да бидам нервозен што игра со втора постава и губи дома од QPR кои што примаат на секој меч по 2 гола мин ?

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Фалкао не ни треба Торес е прекудоволен , (y) да да треба да му се понуди договор на Бенитез ..

Абе марш таму мизерија срамота ова што ни се дешава , уште колку пати ќе ми ги потонат сите надежи таман помислив дека може некако да се извади сезонава !
Бенитез сели се од Англија пакувај се одма ! Донесете го Фалкао ако не сакате да играме 2 лига .
Не ми се верува што ни се деси не ми се верува :eek:

Друг пат не потценувајте никого ! Бар тоа го научив од мизеријава вечерашна ....

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Eте ти ротација,пичка ти ротација, за кој кур ротација за ФА Куп?Секоја година не ебаваат овие КПР, овие бодови им делат ебате сељаците.:tapp:
Не ли научи? За да стигнеме до финале и да го изгубиме.

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Кажете ми една негативна работа во тимот што ја имаме со Бенитез, а не сме ја имале со ДиМатео.

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Се до наредната утакмица срам да ти е да си за Челзи ако не и после таа незнам затоа.Ма како ќе го објасниш овој пораз од најмртвата,најотепаната,најслабата екипа од сите појаки лиги.Доста зборување за Торес нека лета од екипата и нека си иби пи‘*ката мајч*на.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Само Ивановиќ заслужува повеќе плата од стартните, друг никој...

И не се менува драстично составот којшто победува...

Kajgana Shop

На врв Bottom