Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е најлошото, на појакиве ливчиња само тие 2 ги иам од шкотските послаби лиги, демек најсигурни :facepalm:

Единствен спас мие Ст Мирен гг3+ ако искочи другото јабана све.

П.С. На едното ливче ја иам и третата 0-0 гг3+ :D
Значи Данфермлајн, Арборт и Форфар сите ми се на едно ливче. Лошо ни магии не помагаат ни ништо :pos:

Арборт и Форфар имаш шанса... Посебно кај вториве...

Селтик едвај влезе, пенал имаше за Мадервил во 77, среќа, одбрани голманот на Селтик па овие дадоа гол во наредните минути..

Сега читам, Ба нема да игра за Њукасл вечерва, така да, Евертон може да се проба чиста 2-ка. Фелаини им е назад во тимот, а несреќно загубија од Челси, иако беа подобриот тим.
Нема ваљда 2 пати по ред да им се случи истото.

Не ми работи Ноутпад , за Ворд ми бара сериал киј , издиктатуриран сум од страна на сопствениот пи-си , не ми се верува. Морам тука да си ги ставам типовите , за да не ги вадам ливчињата на 1 саат од новчаник ( иам кратко помнење)

Ховерла- Доњетск(+2.5) 1 ( поарна форма имат домашните)
Политехника(+2.5) - Азовмаш 2 ( најјаки се како Манчестер гостите)
Ејсберг - Сондерјиске - ЖЕНИ Ејсберг над 29.5 да дајт
Бостон - Мемфис Тим 1 -91.5 ( у превод , Николферт - Жито Вардар дуел . Мемфис одбрана играт , Бостон бавни ко пензионерски пенис ( сори лејдис(поточно Џену) на описот)
Орландо(+3.5) - Чикаго 2 ( многу неизвесни клучни играчи имат Орландо , а и со нив се доста отепани, не па без нив)
Оклахома - Бруклин Тим1 +103.5 ( ќе примат гетото над 110)
Кај те прочитав кај се запустив Азовмаш ако ја гледаш да си касниш од таквото..

Селтик едвај влезе, пенал имаше за Мадервил во 77, среќа, одбрани голманот на Селтик па овие дадоа гол во наредните минути..

Сега читам, Ба нема да игра за Њукасл вечерва, така да, Евертон може да се проба чиста 2-ка. Фелаини им е назад во тимот, а несреќно загубија од Челси, иако беа подобриот тим.

Ја би играл т1 или 1 .... Њукасл нема победа одамна ко што се сеќавам ? И губи на два пати а не игра лошо ? (со арсенал буквално секој шут им влезе на топџиите :3)

Секаде е намален на евертон ... спортлајф од 2.55 вчера ова време сега е 2.15

3.80 има Њукасл за победа.
Њукасл се у лоша форма ама ако ги погледнете последните натпревари им се со тимови како Јунајтед, Сити, Арсенал

Се испод 2.50 за победа на Евертон е ризик за мене.

Ќе почекам уште малце, до пред утакмица може и над 4 да иде за кец, ја веројатно ќе ја пробам така.

Ја би играл т1 или 1 .... Њукасл нема победа одамна ко што се сеќавам ? И губи на два пати а не игра лошо ? (со арсенал буквално секој шут им влезе на топџиите :3)

И QPR немаше победа одамна. :)

Како и да е, Њукасл со онолку повредени играчи, со катастрофалниот сезонава Сисе(глеј коа ке ме демантира вечер), а со залетаниот Евертон, што знам, ке ја пробам и на чиста 2-ка, и на х2.

Во последните 21 дуели помеѓу Ливерпул и Сандерленд, на 17 од нив не биле постигнати повеќе од два погодоци.

И QPR немаше победа одамна. :)

Како и да е, Њукасл со онолку повредени играчи, со катастрофалниот сезонава Сисе(глеј коа ке ме демантира вечер), а со залетаниот Евертон, што знам, ке ја пробам и на чиста 2-ка, и на х2.

Само да знаеш дека Сисе е дрво пошто скоро цела сезона го игра десно. Имаше и изјава негде на Пердју дека со тоа сака да го направи покомплетен играч. ;)

Ја една работа ќе играм сигурно. Фелаини дава гол :D

Бостон - Мемфис Тим 1 -91.5 ( у превод , Николферт - Жито Вардар дуел . Мемфис одбрана играт , Бостон бавни ко пензионерски пенис ( сори лејдис(поточно Џену) на описот)
Орландо(+3.5) - Чикаго 2 ( многу неизвесни клучни играчи имат Орландо , а и со нив се доста отепани, не па без нив)
Оклахома - Бруклин Тим1 +103.5 ( ќе примат гетото над 110)

Други типови за вечер шо ми се мотаат
Оклахома - Бруклин Тим2 -94.5 (некни со Сан Антонио испод 75 мислам дадоа , може и вака да се проба)
Кливленд - Сакраменто Тим2 +97.5
Феникс - Филаделфија Тим2 +95.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom