Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам Шкотска 3та дивизија Ренџерс со Анан и има шо да видам какви смешни голој пагат
Ст.Џонстон 1
Данфермлин 1
Стирлинг ГГ3+
Сакав да ја пишам ГГ&3+ и се предомислив и ја уплатив Челзи 1-1&3+ демек посигурна ми беше, ајде да се надевам дека е така :)

Не видов дека толку рано се играла. Друг пат пиши и време (y)
До кога треба да го носиш аватаров?

И ај да не бидам оф-топик:
Челзи-КПР 5+ 4коеф.
Бенфика-Авес Х2 4и нешто коеф. во З.Копачка

Додека да испадне Јувентус од ЛШ :D
хах по ферски би било да го носиш од почеток на нокаут фаза :D

и ај пак знам некои ќе се бунат што тераме оф-топик: типовите од погоре не се дубл комбинација :)

Не ми работи Ноутпад , за Ворд ми бара сериал киј , издиктатуриран сум од страна на сопствениот пи-си , не ми се верува. Морам тука да си ги ставам типовите , за да не ги вадам ливчињата на 1 саат од новчаник ( иам кратко помнење)

Ховерла- Доњетск(+2.5) 1 ( поарна форма имат домашните)
Политехника(+2.5) - Азовмаш 2 ( најјаки се како Манчестер гостите)
Ејсберг - Сондерјиске - ЖЕНИ Ејсберг над 29.5 да дајт
Бостон - Мемфис Тим 1 -91.5 ( у превод , Николферт - Жито Вардар дуел . Мемфис одбрана играт , Бостон бавни ко пензионерски пенис ( сори лејдис(поточно Џену) на описот)
Орландо(+3.5) - Чикаго 2 ( многу неизвесни клучни играчи имат Орландо , а и со нив се доста отепани, не па без нив)
Оклахома - Бруклин Тим1 +103.5 ( ќе примат гетото над 110)

Махер сум, у шкотска 3 утакмици се 0-0 на полувреме, ја 2 од тие ги иам гг3+ на 2-3 ливчиња ко најсигурни

Кај најдов Селтик да го уплатам, будала.
Кога ке ми текне дека брзав кон кладилница како луд, ми доаѓа у нога да си пукам.
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 16:59 ---
Махер сум, у шкотска 3 утакмици се 0-0 на полувреме, ја 2 од тие ги иам гг3+ на 2-3 ливчиња ко најсигурни

Ко за беља, на сите други има по 2-3 гола досега

Има нешто сигурно да се игра за вечер (НБА :D ) ?

Ко за беља, на сите други има по 2-3 гола досега

Тоа е најлошото, на појакиве ливчиња само тие 2 ги иам од шкотските послаби лиги, демек најсигурни :facepalm:

Единствен спас мие Ст Мирен гг3+ ако искочи другото јабана све.

П.С. На едното ливче ја иам и третата 0-0 гг3+ :D
Значи Данфермлајн, Арборт и Форфар сите ми се на едно ливче. Лошо ни магии не помагаат ни ништо :pos:

Cold Breath

Кој ти се посигурни од овие ? Многу утакмици се вака да не ги играм сите

нема ништо сигурно / посигурно оти не се знаа за нба на кој тим кој ќе им фали . ако сакате гуглајте за орландо дали ќе им игра нелсон вечер . или чекајте до кај 8 , па удрете ги сингл 2јка . мене ми се првите 3 играни на едно ливче , а нба 3те на друго.

Браво Al Qadsya .. 2&3+ ги имам 0-0 полувреме и сега во 92 дадоа гол за 0-3 :)
Едит : 0-4 :pos:ги нема цело полувреме головите а во финишот 2 гола за 2 мин .
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 17:16 ---
Ајде магијо за добивка .. Арборат 1 гол Елгин 1 гол и 2 гола на селтик да падат:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom