Фан Клуб: Интер

Во тој случај нема да го купиме.
Ама нешто младо ако имате т.н талент можи да се купи за височка сума
--- надополнето: 30 декември 2012 во 20:26 ---

Така никогаш нема да се договориме. Вие сакате за безпари да давате ние сакаме да преплаќаме. Решение??
Решение: http://www.youtube.com/watch?v=3n3LL338aGA

Од младите Хуан и Ранокија, не ни требаат, има 36 годишни дефанзивци секаде за без пари.

Така никогаш нема да се договориме. Вие сакате за безпари да давате ние сакаме да преплаќаме. Решение??

Псж ќе го купи. :D
--- надополнето: 30 декември 2012 во 20:40 ---
Решение: http://www.youtube.com/watch?v=3n3LL338aGA

Од младите Хуан и Ранокија, не ни требаат, има 36 годишни дефанзивци секаде за без пари.

Хахахах и мене на ова ми текна. Life of Branca. :D

Sigurno si pravat vo Liverpul sali na nasa smetka. Vi teknuva koga sakaa da ni go zemat Maskerano za Muntari i 3 milioni :pos: Let's make them an offer they can't refuse, Sneijder for 8 mil :pos:

Krivo mi e so kako i Cezar, ke otide vo nekoj luzerski tim, ali ke go jade cel menadjment od karmata, kucka e... (io carma policija a?)

Единствено што може да ми донесе возбуда во фудбалот во следниве 2-3 години е една добра и до крај неизвесна борба за опстанок. И мислам дека раководствово наше има капацитет за тоа.

Sigurno si pravat vo Liverpul sali na nasa smetka. Vi teknuva koga sakaa da ni go zemat Maskerano za Muntari i 3 milioni :pos: Let's make them an offer they can't refuse, Sneijder for 8 mil :pos:

Krivo mi e so kako i Cezar, ke otide vo nekoj luzerski tim, ali ke go jade cel menadjment od karmata, kucka e... (io carma policija a?)
Да не се вреѓаме сега :coffee:
Снајдер ако бега од Интер ќе оди или во Спарс или во ПСЖ. Или пак во Сити (не им треба среден играч ама тие ионака собираат се што ќе стигнат)

Majka bara Snajdi u Liverpul, a ovoj Inter a Liverpul isto sranje. United samo od Anglija za nego, so ogled deka mi e eden od poomilenite igraci sto go nosele ovoj dres, sakam na kvalitetno mesto da zavrsi iako po Kagawa ne gledam zasto Fergi bi go zemal, plus i onoj mladion Kleveri li se prezivase seedno, mu e tuka.

Sto e do mene bi sakal da ostane, najidealnoto za nas e toa, letovo da se ishutira konecno Sheshirot i da se zapocne so rekonstrukcijata na Inter, onaa pravata, a Snajder da e predvodnik na taa nova generacija.

Лето 2013 господово кога Милито и Роки ке си заминат, ке останат Паласио и Касано. Како замена за Милито би го предложил Леандро Дамиао.

Роки :vozbud:
Следна аквизиција очекувам да биде Борче Маневски, искусниот голгетер со инстикт на убиец. Бене може овој да дое така? Нема ваљда да се лутат Комити...

Следна аквизиција очекувам да биде Борче Маневски, искусниот голгетер со инстикт на убиец. Бене може овој да дое така? Нема ваљда да се лутат Комити...
Eби ги комитите.:icon_mrgr:

Каде каде подобра опција од Роки... Само не верувам дека би ја направил таа грешка да дојде во тимот.
Eби ги комитите.:icon_mrgr:
Независна Битола!!! :D

Majka bara Snajdi u Liverpul, a ovoj Inter a Liverpul isto sranje.
Не е исто срање, таму барем плата ќе му даваат и нема да му плачат цело време како е криза... Работата е што ние ги доведуваме играчите до псхихичка состојба во која би прифатиле да играат било каде само да си отидат од хаосот.

Како и да е, оваа година ја сметам за тотало фијаско на управата која влета на терен на среде одлична сезона и ја претвори во нов кошмар за фановите. Фала им за тоа.

Во новата година посакувам Хуан, Гуарин, Ранокиа, Данкан, М'баје, Беса, Алварез, Оби и Кутињо да си заминат од клубот и да си ги спасат кариерите. Лонго да си остане каде што е. На Роки му посакувам многу голови, за помал да е срамот од трансферот. Посакувам нови трансфери на играчи кои секој месец ќе изјавуваат дека го сакаат Интер и дека им е сон да играат за клубот. Секое дрво што шутнало топка го има истиот сон...

На сите вам ви посакувам Среќна Нова Година и се најубаво во истата! Да има девојки, здравје и пари, а за фудбалот не се секирајте, полоши работи има на море... :)

Немој да бидеш Џони :) Се спомнуваше Ван Перси, го донесоа Бентнер, не се ни они ептен поарни со оглед на тоа што имаат и сопствен стадион, и платите им се ниски. Они факинг Џовинко го преплатија, што да кажеш повеќе...

Во Италија кој од кој полоши трансфери прави, ваму-таму ќе се најде по еден добар, али генерално лоши потези на повеќето клубови.

Џовинко - Половината ја продадоа за 6.5 милиони, после 1 сезона си го купија пак за 10 и нешто мил. Фактички позајмицата ги чинеше Јувентус 4 милиони, а ретко кој клуб во Италија би се согласил да прими играч а да нема ќар од него.

Никој клуб во Италија барем досега не можеше да си дозволи да купи играч до 40 милиони а Јуве немаше прилив ниту од ЛШ, за влето најавуваат поголем буџет! Понудата на Јуве за Ван Перси беше 30 милиони евра, понуда која Арсенал не ја прифати!

Освен Мартинез и Елија, сите други играчи во Јуве се дури и повеќе од она што се очекуваше од нив.

Новава Управа на Јуве досега одлично си ја врши работата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom