Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Абе филмот бев решен да го гледам уште многу одамна, али кога другар без усул ќе ти го раскаже до детаљи, и не е баш mindfuck. Ќе го гледав уште одамна филмот, ама ете, ме заеба друг ми.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
Абе филмот бев решен да го гледам уште многу одамна, али кога другар без усул ќе ти го раскаже до детаљи, и не е баш mindfuck. Ќе го гледав уште одамна филмот, ама ете, ме заеба друг ми.
lol newbie, za praznicive planiram 7-8mi pat da go pustam.. :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.641
Море неразбраниии... а убаво им рече Лиам Нисон во првиот дел: ќе ве најдам, и ќе ве убијам. Тие пак закачки... ја не знам колку души треба да убие за да го сфатат сериозно. Човекот таман на одмор си замина во Стамбола града, 5 минути не го оставија да прошета по Босфор.

И Шенон од ЛОСТ во тинејџ врска, после Саид? What's up with that?

Бел скин смрди :D
Се навикнува човек на се. Ми се смачи од жолтото.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Море неразбраниии... а убаво им рече Лиам Нисон во првиот дел: ќе ве најдам, и ќе ве убијам. Тие пак закачки... ја не знам колку души треба да убие за да го сфатат сериозно. Човекот таман на одмор си замина во Стамбола града, 5 минути не го оставија да прошета по Босфор.

И Шенон од ЛОСТ во тинејџ врска, после Саид? What's up with that?

Се навикнува човек на се. Ми се смачи од жолтото.
:eek::eek::eek::eek: Девојчето беше Шенон од Лост?
Не ми се верува дека не ја познав..

Анивеј кога веќе го спомна тејкен2.
Очекував ептен тапа филм,на крај испадна ок филмче.Ама онака ок преку сила му барав елементи што ќе ми се допаднат.
И ги најдов.Првиот е подобар а овој беше ептен из-клишизиран,бавен ама имаше и моменти што ми се допаднаа for what its worth.
Лијам Нисон е дефинитивно ѕвер актер и уште не ми се верува како може да има само 1 номинација за оскар ( и тоа не освои тогаш :eek:)
Од мене има 6.5 оценка.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
Jas pak go izgledav Arthur, ispadna nad moite ocekuvanja, I Cloud Atlas, koj e odlicen film, za 2012 dobiva 10 ocena, opsto.. ke vidime so ladna glava. :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
lol newbie, za praznicive planiram 7-8mi pat da go pustam.. :D
Знаеш како е кога некој ќе ти го усере цел филм. И после ни мотивација ни желба за гледање. Баш во листа на игнорирани филмови ми беше филмот заради тие причини. Не е поентата да го гледам филмот ако знам што ќе се случои. Еве пример со The Exam, исто другар ми го усра филмот, ама не до толку како овој другиов. И се погоди другаров да е глуп, па не го ни сфатил филмот и ми трескаше глупости. Ама некако ептен бев попален по The Exam. Обожавам такви филмови што се случуваат во една соба, како што е на пример The man from Earth. Друго е филмот да го имам гледано, па потоа повторно да го гледам. Ама ајде, чим толку, ќе го гледам и Fight Club деновиве. Вечер ќе го пуштам филмот на Ио.:icon_mrgr:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Знаеш како е кога некој ќе ти го усере цел филм. И после ни мотивација ни желба за гледање. Баш во листа на игнорирани филмови ми беше филмот заради тие причини. Не е поентата да го гледам филмот ако знам што ќе се случои. Еве пример со The Exam, исто другар ми го усра филмот, ама не до толку како овој другиов. И се погоди другаров да е глуп, па не го ни сфатил филмот и ми трескаше глупости. Ама некако ептен бев попален по The Exam. Обожавам такви филмови што се случуваат во една соба, како што е на пример The man from Earth. Друго е филмот да го имам гледано, па потоа повторно да го гледам. Ама ајде, чим толку, ќе го гледам и Fight Club деновиве. Вечер ќе го пуштам филмот на Ио.:icon_mrgr:
Правиш голема грешка најсериозно. Штом повеќето што сме го гледале го гледаме пак и пак, значи филмот е нешто неверојатно. Иначе и мене ми го спојлерисаа и тоа ми го кажаа она главното, па нејсе пак си го изгледав и пак ме бендиса. Дај му шанса сериозно. Греота е да го немаш гледано.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
http://www.imdb.com/title/tt0078935/
Вчера го гледав филмот, воедно тој филмов беше првиот филм каде поради гнас сум помотувал сцени :confused:
Пример имаше убиства на желка, на лилјаче но вистински пичка му. Глата лета и рефлексите од нозе в мозок ме мавнаа што ги видов.
Ептен несекојдневен филм.

W

Werther

Гостин
http://www.imdb.com/title/tt0078935/
Вчера го гледав филмот, воедно тој филмов беше првиот филм каде поради гнас сум помотувал сцени :confused:
Пример имаше убиства на желка, на лилјаче но вистински пичка му. Глата лета и рефлексите од нозе в мозок ме мавнаа што ги видов.
Ептен несекојдневен филм.
Гледај си го Freaks,1932 и А tale of two sisters,2003.
Со таква содржина се и двата филма.

;)

Kajgana Shop

На врв Bottom