Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Па и за тебе да е и да нее, најдобро е андроидец, иначе, според спецификациите, овој телефон не би требало да кочи, добар процесор има.
За процесорот гледам дека не е лош,мене ми е за оперативниот систем да не кочи,ама ко што гледам не е Symbian,не би требало..

Што телефон би ми понудиле/посоветувале од нашиве ни мили понудувачи со претплата од 500-600 денари а телефонот најмногу 7000. :)
Јас се мислам за Xperia Miro ама читам на гсмарена дека осетот на екранот му е послаб од T-mobile move balance (моментално имам таков).
Искуства нешто-ова-она?? :D

За процесорот гледам дека не е лош,мене ми е за оперативниот систем да не кочи,ама ко што гледам не е Symbian,не би требало..
Нема врска, ни симбијано не кочи, колку што имам читнато и слушнато, процесотор и преоптеретувањето на процесорот кажуваат за тоа да ли мобилниот ќе кочи или не.
Инаку, ако тие до тоа да не кочи, арен ти е овој :D

Здраво имам Htc One S купен пред 1 месец,Сабајлево го оставив на масата пред малку кога го зедов во рака екранот му трепка,но кога ке престанат движиењата трепкањето престанува се друго му функционира само кога има некој промени например се менуваат минутите на часовникот само тој дел од екранот трепка,ми нема паднато или нешто друго само го оставив и го зедов.Се друго работи,го рестартирав пак исто.Помош ако некој друг имал таков проблем

Дечки како да средам да се гаси екранот кога ѕвонам негде? Се работи за HTC Desire HD

Што телефон би ми понудиле/посоветувале од нашиве ни мили понудувачи со претплата од 500-600 денари а телефонот најмногу 7000. :)
Јас се мислам за Xperia Miro ама читам на гсмарена дека осетот на екранот му е послаб од T-mobile move balance (моментално имам таков).
Искуства нешто-ова-она?? :D

Е аман, никој немате Миро работено?

Го зедеов HTC to Desire C презадоволен сум и ако има 600mhz процесор сепак подобро работи дури од Sony Ericsson live Walkman. ( Го имам дома и ериксонот само може подобро да снима дури на 720p )
Еден проблем имам секаде гледам по интернет пишува дека има internal memory 4gb , и на паковката пишуваше 4gb а кога проверувам во телефон кажува дека има 1gb.
Ако знае некој зошто е така нека пиши.
фала.
Зa HTC to се работи :)

imam ogromen problem so mojot telefon... imam od onoj vodafone with google ama mi se blokira pri chepkanje od drugi luge, odnosno google aplikacijata ushte pri otkluchuvanje mi se pojavuva i mi bara korisnichko ime i passwor a nitu imam stavano nitu pa imam neshto takvo...nemozam da go koristam osven mene da me baraat...znae nekoj kako da go odblokiram i shto da napravam???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom