Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Секако дека би простила. Мажите имаат право да се ебат наоколу пошо идат у војска, а башка и носат поголем број кондури. Тоа е јасно како бел ден.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
God forgives, I don't....нема што да се прости, тоа е тоа, ќе се разделиме и чао пријатно :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Додека е со мене, ако осети туѓи тестиси на задникот со кој памет да и опростам?
ако мислиш дека е лесно и забавно да осеќаш туѓи тестиси на газот, пробај како е тоа чуство, па после со солзи во очите ќе и појдеш и ќе и речеш “Љубави знам низ што мака си поминала и колку си патела - прости ми ти мене шо бев таков шлајм од чоек“

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.296
Поени од реакции
567
дали и сочни разговори онлајн со друг/а се смета на неверство? што би постапиле тогаш?

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
дали и сочни разговори онлајн со друг/а се смета на неверство? што би постапиле тогаш?
Не, тоа е поглавјето: Неверство - почетоци.

SteamyLover

beautiful tango
Член од
24 октомври 2012
Мислења
202
Поени од реакции
554
Ќе простам, за себе да ми е полесно. Но секако нема да ме има повеќе.
Да си ја сакал првата, не би отишол кај втората.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Никад ! Без разлика колку и да ја сакам колку и да ме боли.. Кој прави грешки ќе си плати за истите..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Никад, никад и за една година сите во љубовни проблеми Да и простам ли? Јас ја сакам! :pos:
Да не ви дојде на глава, да видите како се простува за 5 секунди.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Никад, никад и за една година сите во љубовни проблеми Да и простам ли? Јас ја сакам! :pos:
Да не ви дојде на глава, да видите како се простува за 5 секунди.
Тоа може кај 12-13 годишњаци, инаку

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Со неверство завршува врската, не е битно дали ќе простиш или не ако не одма тогаш по месец дена од неподносливост ќе се раскине.
Човечкото его е такво што ако те изневерат потсвестно ќе размислуваш како да се одмаздиш или како тоа си живеел во лага, и дека се што ќе се каже во иднина може да биде лага.
И со тек на време ... :))

L

.Lost Angel.

Гостин
личноста ако те сака каков што си никогаш нема да оди кај некоја друга личност така да ако те изневери некогаш некој значи дека таа личност повеќе не те гледа како порано што те гледала и дека и треба нешто друго нешто поинакво :) А тоа значи дека јас би простил но врската нема да оди понатаму туку тоа ќе биде крајот. Бидејќи човечки е да се простува бидејки секој прави грешки во животот.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
личноста ако те сака каков што си никогаш нема да оди кај некоја друга личност така да ако те изневери некогаш некој значи дека таа личност повеќе не те гледа како порано што те гледала и дека и треба нешто друго нешто поинакво :)
Ма немој?
А шо ако сака појќе. Еве ја сакам една двајсеипетгодишна и таја ме сака мене. Успут и мојана си ја сакам и таја ме сака мене. И уште една тријсеиедна година е и таја ме сака и ја ја сакам. И двајсепетгодишната си има друг и онаја тријсеедоногодишната си има друг.
Само мојана нема, ме има само мене :)

И?
Пуна луа му е мајката. Или слободњачки, сфите, освен мојана. Не за друго, има гзе мммммммљац. не го даам. Тртлеско, за мини-замини ајт арилија да и напрајш.

Kajgana Shop

На врв Bottom