Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Види можда имат таму некаде да ги прашаш како ти ја вршат исплатата .
Верификација на домашна адреса ќе ми праќаат писмо ама тоа од кога ќе помине 7-ми. Наредната година ќе видам како ќе исплаќаат. Не даваат подетално инфо.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Може да каже некој дали има земено пари од Neobux? Не ме напаѓајте како зема многу време, за да направиш малку пари, тоа ми е јасно...ама дали и ако после тоа многу време може да се земе нешто или тикви? Гледам дека се 16ти најпосетен сајт од Македонија, па ваљда некој има искуство? :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Може да каже некој дали има земено пари од Neobux? Не ме напаѓајте како зема многу време, за да направиш малку пари, тоа ми е јасно...ама дали и ако после тоа многу време може да се земе нешто или тикви? Гледам дека се 16ти најпосетен сајт од Македонија, па ваљда некој има искуство? :)
Да исплаќа преку пејпал (преку payza ќе заглават) само немој да ја заборавиш провизијата која е 2$ од трансакција.

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Има ли некои кој го користел мтурк и знае зашто се тиа задачите , немозам да разберам што треба да правам и обично по колку заработувате во ден онака просечно иколку време посветувате?

Член од
20 март 2011
Мислења
54
Поени од реакции
29
Читам дека работите на Фивер, ако може некој да ми каже ако не ги прифатам парите од фивер дали пак ќе ми се вратат на акаунтот или ќе се уништат односно ако не кликнам
Claim Your Money Now

Член од
5 октомври 2012
Мислења
92
Поени од реакции
53
Пишува во меилот прочитај го добро ке забележиш. Мислам дека ако за 30 дена не ги повлечеш парите ке ти се врата на Фивер балансот.

H

HoT IcE

Гостин
ptcbank.net го знае некој сајтов за заработка на нет? Работел некој на него, заработил нешто?
Мене ми го препорачаа како добар и ми тврдат дека зимале по 100 долара месечно, колку е вистина не знам..затоа прашувам..

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
http://www.neobux.com/?r=drugar ovoj sigurno raboti mi imaat isplateno e sekako spor e treba mnogu vreme megjutoa ako zemete referali ke zarabotite dobro
Не е убаво себе да се лажеш а и другите да пробуваш да ги натераш да кликаат ко ненормални за 5 долари на 4 месеци.

Ако ти исплатиле 3 долари не значи и дека се заработува од ова.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Ако побараш трансакција на пари од микроворкерс на манибукерс, за колку време ќе се изврши трансакцијата да не знае некој?

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Ако побараш трансакција на пари од микроворкерс на манибукерс, за колку време ќе се изврши трансакцијата да не знае некој?
Околу една недела. За првата трансакција треба да ти стигне на домашна адреса писмо со пин, А понатака без проблем ти исплаќаат.

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Не е убаво себе да се лажеш а и другите да пробуваш да ги натераш да кликаат ко ненормални за 5 долари на 4 месеци.

Ако ти исплатиле 3 долари не значи и дека се заработува од ова.
Vidi vaka ako sakas dobra zarabotka odi zemaj rabotnicka obleka i raboti inaku od sekoj sajt se zarabotuva tolku bez da se lazeme

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Vidi vaka ako sakas dobra zarabotka odi zemaj rabotnicka obleka i raboti inaku od sekoj sajt se zarabotuva tolku bez da se lazeme
Имаш голема грешка дека се заработува малце од онлајн заработки. Можеш да видиш дека никаде не ни нудам афилиејти како тебе во претходните мои постови.
Заработката ми е во просек на 1 високо платена македонска плата. И да никако со птц сајтови.

Kajgana Shop

На врв Bottom