Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Има ли некој некаква информација за овој сајт:
http://www.realtranslatorjobs.com/?hop=spaid
-Се работи за фејк-бизнис колку да ти земат пари за зачленување или пак некој пробал и има позитивни искуства?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Има ли некој некаква информација за овој сајт:
http://www.realtranslatorjobs.com/?hop=spaid
-Се работи за фејк-бизнис колку да ти земат пари за зачленување или пак некој пробал и има позитивни искуства?
Тешка лажга ти е ова. Подобро дај оглас на ибеј него ли кај овие.

ONLY $34 with Coupon Redemption

Price $68.00 (Before coupon code) Discreet billing. No hidden charges. One Time Billing. Safe & Secure.
Click to pay $68.00 via PayPal

Price $68.00 (Before coupon code) Discreet billing. No hidden charges. One Time Billing. Safe & Secure.
Click to pay $68.00 via Credit Card

Clickbank sells our products/services - they are trusted online retailers specializing in digitially deliverd products
Visa, MasterCard, Discover, PayPal

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Тешка лажга ти е ова. Подобро дај оглас на ибеј него ли кај овие.

ONLY $34 with Coupon Redemption

Click to pay $68.00 via PayPal

Click to pay $68.00 via Credit Card

Clickbank sells our products/services - they are trusted online retailers specializing in digitially deliverd products
Visa, MasterCard, Discover, PayPal
Ти благодарам :)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
http://www.facebook.com/KakoDaZarabotisPariiNaInternet
Otvorete i ce vi kazat kako da zarabotite pari na internet!
Го знам ова. Типот продава курсеви за мултилевел интернет маркетинг. Гола вода е. Во основа си праи бизнис со курсевите. 99% од оние што тврдат дека праат или напраиле големи праи на тој начин, лажат! Еден период и јас се палев на такви прикаски, одев по семинари, вложував пари, време и труд но резултат каков што опишуваа тешко дека беше можно да се постигне. Во најдобар случај требаше да си задоволен ако успееш да си го вратиш вложеното и до тука беше. После тоа мрежите постепено почнуваат да гаснат од проста причина што луѓето во принцип (рефералите кои си ги спонзорирал за членство) не сакаат обврски, посебно не лимит за тоа каде да пазарат или некому да продаваат за да заработат што е уште потешко остварливо.

Член од
25 ноември 2012
Мислења
31
Поени од реакции
6
Го знам ова. Типот продава курсеви за мултилевел интернет маркетинг. Гола вода е. Во основа си праи бизнис со курсевите. 99% од оние што тврдат дека праат или напраиле големи праи на тој начин, лажат! Еден период и јас се палев на такви прикаски, одев по семинари, вложував пари, време и труд но резултат каков што опишуваа тешко дека беше можно да се постигне. Во најдобар случај требаше да си задоволен ако успееш да си го вратиш вложеното и до тука беше. После тоа мрежите постепено почнуваат да гаснат од проста причина што луѓето во принцип (рефералите кои си ги спонзорирал за членство) не сакаат обврски, посебно не лимит за тоа каде да пазарат или некому да продаваат за да заработат што е уште потешко остварливо.
ne se nikakvi kursevi stranica e
--- надополнето: 10 декември 2012 во 13:07 ---
Тешко ќе успееш на овој начин лајкови да направиш. Ако сакаш многу лајкови пп.
ne mi trebat lajkovi jas sakam da vi kazam kako da napravime pari na net.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Оди на www.fiverr.com види што нудат ако можеш и ти нешто слично да понудиш дај оглас без пари е. Јас земам доста пари од таму. Месечно ми искача по една просечна македонска плата.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
ne se nikakvi kursevi stranica e
--- надополнето: 10 декември 2012 во 13:07 ---

Ќе видиме.
--- надополнето: 10 декември 2012 во 13:14 ---
Оди на www.fiverr.com види што нудат ако можеш и ти нешто слично да понудиш дај оглас без пари е. Јас земам доста пари од таму. Месечно ми искача по една просечна македонска плата.
Tnx, ова е интересно за мене :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Tnx, ова е интересно за мене :)
Мој совет пушти оглас или gig по нивно, логирај се секој ден зошто купувачите пред да нарачаат гледаат пред колку време си бил присутен. Првите нарачки одат преку пејпал ако направиш повеќе од 50 за 2 месеци ти даваат да подигнеш меѓународна картица која ќе можеш да подигаш пари од банкомат во мк.
--- надополнето: 10 декември 2012 во 14:57 ---
Како да заработиш парии на интернет prvo registrirajse na linkov http://www.ADmimsy.co?R=Bonti) otkako ce se registriras spremen si da zarabotuva. Za da zarabotis ima 3 nacini. 1 nacin e da gi pregleduva reklamite gi otvaras cekas po 10 sekundi i ti dava pari takvi ima po 5 sekoj den. 2 nacin e kaj sto pisuva ofers da izvrsis nekoja rabota za toa ti dava poeni a so odreden broj na poeni ti dava pari. 3 nacin invite friends da povikuvas prijateli pri sto ti dava procent.
Dodadi m kaj sto pisuva co da za bidi com
Не со овие куршуми, ни ти а ни било кој нема ни скапан долар да земеш. Нема иднина во ова.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Штотоку станав партнер на јутјуб. Знае ли некој на кој начин се врши исплатата? Преку adsense е ама дури после 1 месец ќе ми даде да ставам податоци.
Ако е преку Adsense мислам дека како чек ќе ти стаса дома .

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ако е преку Adsense мислам дека како чек ќе ти стаса дома .
Ајде и после по банки да трчам. За 8 дена имам 8 евра на 10 евра прават исплата. Ова ми изгледа на добро само чеков ми мути памет.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ајде и после по банки да трчам. За 8 дена имам 8 евра на 10 евра прават исплата. Ова ми изгледа на добро само чеков ми мути памет.
Чекај малце ти имаш одбрано на 10 е исплата или тие така ти имаат направено ? ако имаш ти одбрано одбери на повеќе зш даноци едно друго ќе останат за тебе 5-6 е од тие 10 .

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Чекај малце ти имаш одбрано на 10 е исплата или тие така ти имаат направено ? ако имаш ти одбрано одбери на повеќе зш даноци едно друго ќе останат за тебе 5-6 е од тие 10 .
Така е направено на 10 е секој 7-ми во месецот прават исплата. Е сега има опција автоматски да ги праќа секој месец или јас да одредам кога да ги пратат.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Така е направено на 10 е секој 7-ми во месецот прават исплата. Е сега има опција автоматски да ги праќа секој месец или јас да одредам кога да ги пратат.
Види можда имат таму некаде да ги прашаш како ти ја вршат исплатата .

Kajgana Shop

На врв Bottom