Верификација на домашна адреса ќе ми праќаат писмо ама тоа од кога ќе помине 7-ми. Наредната година ќе видам како ќе исплаќаат. Не даваат подетално инфо.Види можда имат таму некаде да ги прашаш како ти ја вршат исплатата .
Да исплаќа преку пејпал (преку payza ќе заглават) само немој да ја заборавиш провизијата која е 2$ од трансакција.Може да каже некој дали има земено пари од Neobux? Не ме напаѓајте како зема многу време, за да направиш малку пари, тоа ми е јасно...ама дали и ако после тоа многу време може да се земе нешто или тикви? Гледам дека се 16ти најпосетен сајт од Македонија, па ваљда некој има искуство?
Не е убаво себе да се лажеш а и другите да пробуваш да ги натераш да кликаат ко ненормални за 5 долари на 4 месеци.http://www.neobux.com/?r=drugar ovoj sigurno raboti mi imaat isplateno e sekako spor e treba mnogu vreme megjutoa ako zemete referali ke zarabotite dobro
Околу една недела. За првата трансакција треба да ти стигне на домашна адреса писмо со пин, А понатака без проблем ти исплаќаат.Ако побараш трансакција на пари од микроворкерс на манибукерс, за колку време ќе се изврши трансакцијата да не знае некој?
Vidi vaka ako sakas dobra zarabotka odi zemaj rabotnicka obleka i raboti inaku od sekoj sajt se zarabotuva tolku bez da se lazemeНе е убаво себе да се лажеш а и другите да пробуваш да ги натераш да кликаат ко ненормални за 5 долари на 4 месеци.
Ако ти исплатиле 3 долари не значи и дека се заработува од ова.
Имаш голема грешка дека се заработува малце од онлајн заработки. Можеш да видиш дека никаде не ни нудам афилиејти како тебе во претходните мои постови.Vidi vaka ako sakas dobra zarabotka odi zemaj rabotnicka obleka i raboti inaku od sekoj sajt se zarabotuva tolku bez da se lazeme