Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Нема грешка.........сите си менваат менаџери за да имаат успех шо е можно побрзо само кај нас можи менаџер да се постави за да имал успех по 10 години :facepalm::tapp: Јас па будала ќе се карам овде ќе ги убедувам Dekio7 Eric J. Biafranić Scouser88 и компанија како требало време да му се дај на менаџерот: Абе да му дајме време да не судиме одма, не е хумано предвреме да му се суди..................море марш у пичку материн ќе ви дам јас вас не било хумано. Отсега има секој потег на нож да го чекам. Секој ебан нов газда, менаџер, играч има на нож да го чекам. Прво нека покажи нешто па после поддршка. Давај ти поддршка а еве како ти враќаат. Е не можи поќе така. Море мамицата мамина.......:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Оди навивај за Сити бе, шо да ти речам. Од вакви фаној како тебе преку К.. ми е. Треба време, како не треба, само 7 месеци е со тимот и играчите. Плус нема негови играчи, освен неколку шо ги купе, ама тие треба да се навикнат на премиер лигата и на Ливерпул. Млад менаџер, способен, лани заврши на 11 место, ито со Свонси. Ќе не опрај за брзо, а следната е наша. YNWA

Оди навивај за Сити бе, шо да ти речам. Од вакви фаној како тебе преку К.. ми е. Треба време, како не треба, само 7 месеци е со тимот и играчите. Плус нема негови играчи, освен неколку шо ги купе, ама тие треба да се навикнат на премиер лигата и на Ливерпул. Млад менаџер, способен, лани заврши на 11 место, ито со Свонси. Ќе не опрај за брзо, а следната е наша. YNWA

Еј брат немој со фразава, ми се лоши:)

Пази логиката на некои навивачи: Не сакале скапи играчи нити пак газди пари шо ќе даваат да не сме станеле како Сити. Поќе сакале втора лига отколку платеници да имаме во тимот :pos: Небаре Џерард, Суарез итн за безпари играат :facepalm:

Пази логиката на некои навивачи: Не сакале скапи играчи нити пак газди пари шо ќе даваат да не сме станеле како Сити. Поќе сакале втора лига отколку платеници да имаме во тимот :pos: Небаре Џерард, Суарез итн за безпари играат :facepalm:
I sto ti e idejata?
Kuroj da ppostiras koga ke zagubat?

да да .. и на Сименоне со Атл Мадрид му требаше многу време и пари за да се навикне на играчите ;)

да да .. и на Сименоне со Атл Мадрид му требаше многу време и пари за да се навикне на играчите ;)
Е добро, зборајте така сега, ама ко ќе ви ги затвори муцките ќе ве видам тогаш. Со Свонси 11 место бе еееј, со Ливерпул можи и од табела да излези нагоре. Време треба, време. Плус зимски и летен преоден рок, неколку класа играчи, од Свонси, Блекпул, Ридинг и то е то, вистинскиот Ливерпул.

Е добро, зборајте така сега, ама ко ќе ви ги затвори муцките ќе ве видам тогаш. Со Свонси 11 место бе еееј, со Ливерпул можи и од табела да излези нагоре. Време треба, време. Плус зимски и летен преоден рок, неколку класа играчи, од Свонси, Блекпул, Ридинг и то е то, вистинскиот Ливерпул.

Еве гледам нешто Ди Санто го сакаат од Виган.Исто одличен талент како Роџерс .А препорачувам и Брамбл да го земеме Агер некако не ми се уклапа у стил на игра.:)

Ај доста беше трици јадење, да ги истераме уште КПР па да видиме што ќе донесе зимава. Дали ластовичките ќе почнат да се враќаат на топло, или чавки ќе не ебат.

зезаш со постов така?
или ти то сериозно мислиш? а кое место е сега свонси? 9!

човекот имаше време да покажи шо знај и умеј и кои се неговите способности. со последните неколку утакмици се виде дека прави грешки како почетник кој не ги знај играчите во клубот. е па овој треба многу добро да си ги знај играчите, ама изгледа не е така. не е капацитет роџерс да го води ливерпул. то е

зезаш со постов така?
или ти то сериозно мислиш? а кое место е сега свонси? 9!
Се заебава бе, он јајцата би му ги исекол на Роџерс...
--- надополнето: 27 декември 2012 во 22:50 ---
Спорт Клуб ни овозможува да ги гледаме следните 4 утакмици и да се нервираме. И тоа пази, една од нив е

17:00 FA Cup: Mansfield – Liverpool DIREKTNO

Значи КПР гости, Сандерленд дома, горенаведените, па коњски лајна на дртав тватфорд.

Не....јас ќе ви ја кажам тајната за Симеоне. Само јас и Биафран ја знајме. Симеоне и цел тим на Атлетико биле затворени во некоја просторија каде времето поинаку врви. Т.е еден ден на земјава таму бил една година. Се затвориле така тие неколку дена во суштина неколку години таму и одма резултати. Сите мислат преку ноќ било ама тоа е всушност години и години тренинг. Исто и со Ди Матео. Не дека е добар менаџер ама ЛШ си лапна. Не дека Хидинк не можи за кратко време да напрај нешто. И тој се служи со некоја таква просторија гарант. Да дојди Хидинк ако за 6-7 утакмици не почни со резултати курот ќе го сечам. Само ајде.....
--- надополнето: 27 декември 2012 во 22:53 ---
I sto ti e idejata?
Kuroj da ppostiras koga ke zagubat?
Не......туку да најдам неколку црнци и орално,анално итн да им го ставаат и на менаџерот и на играчите и на навивачите имбецили. За нивните жени јас ќе се погрижам. Друго нешто да не те мачи чиче??

Гледам на фан клубов полека се изедначуваме во соодносот на приврзаници на Роџо и контра него..добро е на почетокот бевме 1-2 контра али ајде полека полека сите ќе си легнат на брашното:)

Класа играчи од Свонси , Блекпул , Ридинг? Оф морееее , оф морееее:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom