Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овај Пинила е ист како вашиот Девилангел на фаца и во фризурата:pos:..цела година ми труби како е добар играч и ако прочита дека го спомна ќе напиши реферати за него бидејќи е заљубен во него:pos::pos:..од толку што го сака на Песот со Каљари ми играше за со него да ми дај гол:pos:

Ланската фризура :). Сеа е кратко истрижан

Јас за Пинила си го имам кажано моето мислење поаназд на форумот. Брз силен,агилен,добар со топка, одлична контрола знае да дрибла како и да истурка човек од себе, има одлична игра со глава и најважно од се е победник клетник кој мрази да губи.

Ланската фризура :). Сеа е кратко истрижан

Јас за Пинила си го имам кажано моето мислење поаназд на форумот. Брз силен,агилен,добар со топка, одлична контрола знае да дрибла како и да истурка човек од себе, има одлична игра со глава и најважно од се е победник клетник кој мрази да губи.

а некни кога ви даде гол за момент се израдва..хахахаха..како за Каљари да навиваше:D

а некни кога ви даде гол за момент се израдва..хахахаха..како за Каљари да навиваше:D
Ми беше мило дека некоја чотка не го даде туку некој кој го поштовам знаев дека ке тепаме да не беше така имаше да го пцујам до -200 колено :)

Е јас па мислев дека Жо е врвен играч а? Браво. :tapp:

Чисто ми се допаѓа играчот како игра бе, шо има везе. Некој ми спомна статистики во Цска има дадено 30 гола од 50 настапи не е лошо, послен тоа во Сити беше 3 години на клупа, и во Евертон беше на клупа.
Ај не тропајте, бегајте веке, човек да не си кажи желба. :D
Епа секој може да си го каже своето мислење, а јас си го кажав моето во однос на Жо. Можеби е добар играч според тебе, но според статистиките не е играч кој би направил разлика кај Јуве.

Треба Марота да се ангажира да го донесе Клео,мислам дека одлично би се уклопил у системот на Конте.:D

Sto se odnesuva do merkatoto Peluso vekje e nash , Konte sakaa da go ima protiv Samp!

A ne znam kako e situacijata so toj Doria , iskreno ne veruvam vo nisto , samo koga ke go gledam UFFICIALE:P , mi teknuva so toj RHODOLFO sto go baravme , vesti do Brazil deka e nash , a na krajot nisto :)

Koj znae koga ke pocne tocno Kupot na Afrika sto e toa ASA ke igra za Gana kolku nema da ni bide vo timot?

Денес му е роденден на Бетега.14 Години играше за Јуве и после тоа долго време беше дел од раководството.Срекен Роденден Легендо !

sport_calcio_italiano_bettega_ansa.jpg

Dória: "We know about the offer. I talked to my folks and agent. We're working on things calmly and I'll do what's best for me and Botafogo."

rumored offer is 4.2 million euros for Botafogo's 40% ownership in Doria.

Sto se odnesuva do merkatoto Peluso vekje e nash , Konte sakaa da go ima protiv Samp!

A ne znam kako e situacijata so toj Doria , iskreno ne veruvam vo nisto , samo koga ke go gledam UFFICIALE:P , mi teknuva so toj RHODOLFO sto go baravme , vesti do Brazil deka e nash , a na krajot nisto :)

Koj znae koga ke pocne tocno Kupot na Afrika sto e toa ASA ke igra za Gana kolku nema da ni bide vo timot?

Според медиумите Дориа ќе дојде во Јуни. Африканскиот Куп почнува на 17ти Јануари а до Март сигурно ке биде завршен а тогаш ни почнува ЛШ ако не се лажам така да на таа позиција може да покрива Пепесамо за во Серија А ние мислам дека нема потреба да се трошат пари само за во Серија А, само пупу да н сеп овреди Аса.

EDIT : 2013 Africa Cup of Nations in South Africa: 19 January to 10 February

Epa ako e do 10 fevruari togash ASA mislam deka ke bide protiv Celtic , samo ako GANA odi do finaleto togash tesko:S

Kielini isto taka nema da igraa protiv Celtic na prviot mec , i povreden e , a i na drugiot mec mislam deka nema pravo da igra poradi kartonite :S

Za Peluso gledam e zavresha rabotata , isto taka i za toj brazilecot za vo Juni . Ni trebaa ushte neshto vo ovaa merkato , ni fali ushte nesto! SEZONATA ushte e dolga , a bash imam strav sea vo prviot mesec na 2013 ke igrame mnogu utakmici i vo Kupot na Italija protiv Milan , bez broj mecevi vo Serie A , pa dvomecot so Celtic , pa ushte i reprezentaticite ke gi imaat tie dueli so nivnite drzavi :DD PEKOL :icon_mrgr:

Epa ako e do 10 fevruari togash ASA mislam deka ke bide protiv Celtic , samo ako GANA odi do finaleto togash tesko:S

Kielini isto taka nema da igraa protiv Celtic na prviot mec , i povreden e , a i na drugiot mec mislam deka nema pravo da igra poradi kartonite :S

Za Peluso gledam e zavresha rabotata , isto taka i za toj brazilecot za vo Juni . Ni trebaa ushte neshto vo ovaa merkato , ni fali ushte nesto! SEZONATA ushte e dolga , a bash imam strav sea vo prviot mesec na 2013 ke igrame mnogu utakmici i vo Kupot na Italija protiv Milan , bez broj mecevi vo Serie A , pa dvomecot so Celtic , pa ushte i reprezentaticite ke gi imaat tie dueli so nivnite drzavi :DD PEKOL :icon_mrgr:
сега треба да се изржат неколку недели од 6 јануари до средината на март имаме неколку тешки утакмици ... посебно во феб и март
еве сум кажал што не очекува ... не само лш и во домашно пртвенство
ITA1
Juventus - Sampdoria 1/6/13 2:00 PM UTC
ITAC
Juventus - Milan 1/9/13 7:45 PM UTC
ITA1
Parma - Juventus 1/13/13 2:00 PM UTC
ITA1
Juventus - Udinese 1/20/13 2:00 PM UTC
ITA1
Juventus - Genoa 1/27/13 2:00 PM UTC
ITA1
Chievo - Juventus 2/3/13 11:30 AM UTC
ITA1
Juventus - Fiorentina 2/9/13 5:00 PM UTC
UCL
Celtic - Juventus 2/13/13 12:00 AM UTC
па на 16 со Рома на гости па со па со Сиена на домашен терен со на 23 феб па на први март со Наполи нагости па две со ред дома повратната со Селтик и со Катанија на 6 ти и на 10 ти, па две со ред нагости па две со ред на Болоња и со Интер на 16 ти односно на 30 ти март. До 30 ти март ке одиграме 15 утакмици.

еве сум кажал што не очекува ... не само лш и во домашно пртвенство
ITA1
Juventus - Sampdoria 1/6/13 2:00 PM UTC
ITAC
Juventus - Milan 1/9/13 7:45 PM UTC
ITA1
Parma - Juventus 1/13/13 2:00 PM UTC
ITA1
Juventus - Udinese 1/20/13 2:00 PM UTC
ITA1
Juventus - Genoa 1/27/13 2:00 PM UTC
ITA1
Chievo - Juventus 2/3/13 11:30 AM UTC
ITA1
Juventus - Fiorentina 2/9/13 5:00 PM UTC
UCL
Celtic - Juventus 2/13/13 12:00 AM UTC
па на 16 со Рома на гости па со па со Сиена на домашен терен со на 23 феб па на први март со Наполи нагости па две со ред дома повратната со Селтик и со Катанија на 6 ти и на 10 ти, па две со ред нагости па две со ред на Болоња и со Интер на 16 ти односно на 30 ти март. До 30 ти март ке одиграме 15 утакмици.
Со Киево (Факинг Киево) ќе изиграме нерешено другиве ќе ги тепаме.Слушај ми го зборот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom