Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
sto tie na tebe be u torino ke idel u ls torino kako prvo ne igraat ls za ls ke im zavrsel rabotaza da izborat opstanok samo moze da im pomogne

Ме насмеа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto tie na tebe be u torino ke idel u ls torino kako prvo ne igraat ls za ls ke im zavrsel rabotaza da izborat opstanok samo moze da im pomogne

Јуве не е од оваа планета.
Ме насмеаА Јуве од каде е ?

Во Јанури не е лошо да проба да се земе Лукаку на позајмица мн ме потсеќа на Дрогба а млад брз,агилен, силен и дава голови па зошто и да не се купи ке го биде детето ако неможе да се земи никој Боакје да се врати ке биде совршено ама сепак би го остајл да се развива во прва постава во Сасуоло како и Имолбиле во Џенова/Палермо( се зборува таму ке одел)
Сега не сум фан на Џузепе Роси но тој е слободен трансфер зимава и веќе е опоравен од стравотната повреда и има право да игра ЛШ и секоја година постигнувал по 25/6 голови иако не одбри педерски 2-3 пати не е лоша опција да пробаме да го земеме во Јануари
Џузепе Роси еднаш веќе го одби Јувентус (2008 година), а во моментов ниту пак му е потребен, особено после онаква повреда. Џовинко и Кваљарела се подобри од него.Сега не сум фан на Џузепе Роси но тој е слободен трансфер зимава и веќе е опоравен од стравотната повреда и има право да игра ЛШ и секоја година постигнувал по 25/6 голови иако не одбри педерски 2-3 пати не е лоша опција да пробаме да го земеме во Јануари
Да да таму е ама сигурен сум ако Марота пристапи можи да го добие со оглед на тоа дека Челзи се поврзува со Фалкао.Лукаку е на позајмица во ВБА. Технички е играч на Челзи. Мислам дека некаде прочитав оти Рафа ќе го враќал назад во Јануари и мислам дека тоа ќе биде негов потег оти реално да гледаме Челзи немаат друг рогусен напаѓач освен Торес.
Џузепе Роси еднаш веќе го одби Јувентус (2008 година), а во моментов ниту пак му е потребен, особено после онаква повреда. Џовинко и Кваљарела се подобри од него.
Е за ова ,,дете,, се заинтересирани многу силни екипи со висок буџет,затоа шансите за трансфер кај нас се минимални,а баш штета мислам дека добро би се вклопил во стилов на игра.Не е лошо да се земе детево,тука пишува дека уште поодамна сме биле заинтересирани...
Ако за некој напаѓач има шанси да се донесе тоа е Лоренте.Фалкао со добрите настапи сезонава некако го отргна вниманието од него што и му ја намали цената а мислам дека и не е баш во најдобри односи со управата на Билбао.За Кавани Наполи попрво би го дал гага на Интер одколку што би му го продал на Јуве.И Дрогба има шанси за кај нас но сепак мислам дека на крај ќе заврши во некој клуб во Франција.Прегледај го приврзокот 55104Кога би ги имале овие би имале повеке звезди на дресот отколку на небото !
Љоренте после изјавата дека не сака да го продолжи договорот кој му истекува на лето ,стана во немилот на тренерот и на управата и цела сезона седи на клупата за резерви .Цената на зимо му е некаде околу 6 милиони евра бидејки договорот му истекува на лето .Јувентус ако сака да го донесе на лето ке може да го стори тоа без пари !Ако за некој напаѓач има шанси да се донесе тоа е Лоренте.Фалкао со добрите настапи сезонава некако го отргна вниманието од него што и му ја намали цената а мислам дека и не е баш во најдобри односи со управата на Билбао.За Кавани Наполи попрво би го дал гага на Интер одколку што би му го продал на Јуве.И Дрогба има шанси за кај нас но сепак мислам дека на крај ќе заврши во некој клуб во Франција.