Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
602795_519705214717458_1377108076_nдфг.jpgХАХААХ му вика јас навивам за Јувентус и за Интер .Тоа тие исто како да рече јас го сакам Гуевски и го сакам и Бранко

Agnelli: 'Scudetto nije još osvojen!'

'Prvenstvo je osvojeno tek tad kada i matematički bude osigurano. Do kraja je još 20 utakmica i nismo još ništa završili.'

Celtic? 'Juventus uvijek ima želju osvojiti sve, najbitnije je da obranimo titulu prvaka Italije. Ali imamo pravo sanjati o ligi prvaka i mi sanjamo o tome, možemo parirati svima.'

'Naši godišnji prihodi su 215 milijuna eura, narasti će već sljedeće godine, moramo doći do 300-350 milijuna eura zarade godišnje kako bi držali korak sa ostalima.'

'Naša najbolja pojačanja su Andrea Barzagli, Andrea Pirlo i Paul Pogba - sva trojica zajedno koštali su nas 300 000 €.'

Ќе има пари за трансвери :D

Во Јанури не е лошо да проба да се земе Лукаку на позајмица мн ме потсеќа на Дрогба а млад брз,агилен, силен и дава голови па зошто и да не се купи ке го биде детето ако неможе да се земи никој Боакје да се врати ке биде совршено ама сепак би го остајл да се развива во прва постава во Сасуоло како и Имолбиле во Џенова/Палермо( се зборува таму ке одел)

Сега не сум фан на Џузепе Роси но тој е слободен трансфер зимава и веќе е опоравен од стравотната повреда и има право да игра ЛШ и секоја година постигнувал по 25/6 голови иако не одбри педерски 2-3 пати не е лоша опција да пробаме да го земеме во Јануари

Во Јанури не е лошо да проба да се земе Лукаку на позајмица мн ме потсеќа на Дрогба а млад брз,агилен, силен и дава голови па зошто и да не се купи ке го биде детето ако неможе да се земи никој Боакје да се врати ке биде совршено ама сепак би го остајл да се развива во прва постава во Сасуоло како и Имолбиле во Џенова/Палермо( се зборува таму ке одел)

Сега не сум фан на Џузепе Роси но тој е слободен трансфер зимава и веќе е опоравен од стравотната повреда и има право да игра ЛШ и секоја година постигнувал по 25/6 голови иако не одбри педерски 2-3 пати не е лоша опција да пробаме да го земеме во Јануари

Лукаку е на позајмица во ВБА. Технички е играч на Челзи. Мислам дека некаде прочитав оти Рафа ќе го враќал назад во Јануари и мислам дека тоа ќе биде негов потег оти реално да гледаме Челзи немаат друг рогусен напаѓач освен Торес.

Џузепе Роси еднаш веќе го одби Јувентус (2008 година), а во моментов ниту пак му е потребен, особено после онаква повреда. Џовинко и Кваљарела се подобри од него.

Лукаку е на позајмица во ВБА. Технички е играч на Челзи. Мислам дека некаде прочитав оти Рафа ќе го враќал назад во Јануари и мислам дека тоа ќе биде негов потег оти реално да гледаме Челзи немаат друг рогусен напаѓач освен Торес.
Да да таму е ама сигурен сум ако Марота пристапи можи да го добие со оглед на тоа дека Челзи се поврзува со Фалкао.

Џузепе Роси еднаш веќе го одби Јувентус (2008 година), а во моментов ниту пак му е потребен, особено после онаква повреда. Џовинко и Кваљарела се подобри од него.

Да не се сватиме погрешно јас ич ама ич не го ценам Роси високо според мене Quagli>Rossi ама кога веќе е слободен а имаме проблеми со констатност напред не е лоша опција ситуацијата ние win-win стално може да се продаде а се добива за беспари благодарение на клаузулата која ја има

Не е лошо да се земе детево,тука пишува дека уште поодамна сме биле заинтересирани...
Е за ова ,,дете,, се заинтересирани многу силни екипи со висок буџет,затоа шансите за трансфер кај нас се минимални,а баш штета мислам дека добро би се вклопил во стилов на игра.

Прегледај го приврзокот 55104Кога би ги имале овие би имале повеке звезди на дресот отколку на небото !
Ако за некој напаѓач има шанси да се донесе тоа е Лоренте.Фалкао со добрите настапи сезонава некако го отргна вниманието од него што и му ја намали цената а мислам дека и не е баш во најдобри односи со управата на Билбао.За Кавани Наполи попрво би го дал гага на Интер одколку што би му го продал на Јуве.И Дрогба има шанси за кај нас но сепак мислам дека на крај ќе заврши во некој клуб во Франција.

Ако за некој напаѓач има шанси да се донесе тоа е Лоренте.Фалкао со добрите настапи сезонава некако го отргна вниманието од него што и му ја намали цената а мислам дека и не е баш во најдобри односи со управата на Билбао.За Кавани Наполи попрво би го дал гага на Интер одколку што би му го продал на Јуве.И Дрогба има шанси за кај нас но сепак мислам дека на крај ќе заврши во некој клуб во Франција.
Љоренте после изјавата дека не сака да го продолжи договорот кој му истекува на лето ,стана во немилот на тренерот и на управата и цела сезона седи на клупата за резерви .Цената на зимо му е некаде околу 6 милиони евра бидејки договорот му истекува на лето .Јувентус ако сака да го донесе на лето ке може да го стори тоа без пари !
Јас мислам дека одлично би ни одговарал Џеко на кој согурно му е симната цената бидејки игра втора пострава во Сити !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom