Имате ли пријатели Албанци?

• Креатор на темата Креатор на темата Berov
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и уште не сфатив шо е финтава со темава!!!! (?)
демек албанциве како марсовци ги сметате? како нешто недостижно? стварно не можам да сфатам што е работава...:unsure: што к*р е важно дали имаш или немаш пријател албанец?

Прашањево е Дали постои пријателство меѓу Босанец и Србинo_O

gledam kaj mene edna albanka komsika pred 4 dena se verila so makedonec da si punes od maka kaj u pm mu e pametot na tipot
--- надополнето: 26 декември 2012 во 22:29 ---

od tolku sto bea fini i fer ke ni odi pola drzava
abe koga ke se opametite bre zeni glupi makedonki
--- надополнето: 26 декември 2012 во 22:31 ---

toj bratot tvoj ako nedaj boze pak ovde pripuka ili ako slucajnno letne zapadov kaj niv ke vidis koj gjavol e BRATOT TVOJ
KOA CITAM VAKVI MUABETI MI SE PREVRTUVA VO ZELUDNIKOT AMA AKO NEKA VI BIDAT BRAKA DODEKA DA VI JA RASPLAKAAT MAJKATA POSTO SI GO BARATE

Не знаеш што ме заболе за твоето мислење.
Ни јас не ги сакам Албанците како целина во Македонија, ама тоа што тој го направи во дадена ситуација за мене, нема да го заборавам.
Така што, сеедно ми е дали е тој Албанец, Македонец, Грк или Кинез, за мене е еден од најдобрите луѓе кои некогаш сум ги запознала.
По пат, забранет е говор на омраза. Чисто пријателски ти кажувам ова.
--- надополнето: 27 декември 2012 во 01:03 ---
Прашањево е Дали постои пријателство меѓу Босанец и Србинo_O
Бошњак и Србин.
Постои. Во 1995 година со мене живееше дете на Србин и Бошњакиња, избегаа од таму и заминаа за Австралија. До ден денес живеат таму, со Македонци, Срби, Бошњаци...

Не ме свативте!!
Зборот ми беше да постои само пак ќе се најде кој нон стоп ќе мрчи нешто и нема никогаш да биде прифатено од повеќето.

Не ме свативте!!
Зборот ми беше да постои само пак ќе се најде кој нон стоп ќе мрчи нешто и нема никогаш да биде прифатено од повеќето.

E добро де, нон стоп некој наоѓа за нешто да мрчи, таман работа ако се секираме зашто пријателот ни е Албанец. Постојат многу пострашни работи што еден ,,пријател,, може да биде, камо среќа единствен проблем за решавање да биде неговата националност.

Дали е возможно пријателство мегу Албанец и Македонец?

Возможно е. Имам неколку пријатели албанци кои ( за разлика од некои македонци) никогаш не забораваат да ми честитаат роденден или било кој македонски празник кој го славиме.

А имам доста блиска другарка од Косово со која ќе се видам во Хјустон(таму најде работа и таму живее ) во Јануари месец кога ке идам таму ( се немаме видено 3 години и ми недостига нејзината смисла за хумор:( )

Заклучок: Можно е пријателство помеѓу Албанци и Македонци.

Џабе ќењате вие ретардирани патриоти, нема на никој да наметнете мислење

-Бугарин отвара тема за да праша дали постои пријателство помеѓу Албанец и Македонец, logic gone wild

Немојте бе терминот расизам да го употребувате, нема врска со наведениве :pos:

Абе ние се смееме,ама системов ни отиде курац,не направил Македонци и тоа не оти стварно имаат,туку да се пофалат,,Албанците уште не го напишаа истото .... ...
Eve jas ke napisam kako Albanec sto ja saka svojata nacija , deka imam prijateli Makedonci iako mi e glupo da napisam nesto slicno deka mislam e nevozmozno vo MK da nema prijetali vrz MK-nci i AL-ci , posebno vo mesta kade ziveat i Makedonci i Albanci , a jas imam duri i vo naselba Aeordom, Karpos tamu kade nema Albanci, itn..
I sum siguren deka poveke od Makedoncite imaat prijateli Albanci otkolku sto se prijavile vo ovoj topik , tuku ima takvi sto im stojat kako dzandari vrz glava i toa e razlogot zosto ne pisuvaat :)

Има,али запрашајте се колку е искрено.Колку и да се правите анти националисти и се,сепак не сме исти...Никогаш пријателството нема да ви биде на ниво ко со Македонец,познаник да али вистински другар тешко.

Вистина дека многу од нив се покварени, го мразам нивниот албански акцент, и ми се одвратни. Ама има некој што навистина се добри!

Орките како подгрупа го завземаат најголемиот дел меѓу нив. Еден многу мал и незначителен дел се асални, образовани ќерките што им излегуваат на кафе и се шетаат како секоја нормална девојка во цивилизиран свет. На второ место по бројност се суптилните орки. Навидум средени хигиенски, демек цивилизирани, нешто од нешто образовани оваа група вешто знае да манипулира со Македонците. Нам не ни е битно кој што е, има само добри и лоши луѓе, треба да гледаме напред заедно се дел од гадните лаги со кои што се служат а мирољубивите Македонци за кои девизата дека Нада умире задња е поапликативна отколку за било кој друг народ во светот ги прифаќаат на жалост со отворени раце. Абе џигерот да им го откорнеш на тие и на него ќе пишува учк, етники шиптарија, се ситат на убиени христијани низ светот. Еве го, го имам еден во близина. Во живо насмеан, весел, позитивен абе на мравка не гази, ќе речеш златно дете, а на ФБ сапорт муџахединс ин палестина, воени песни на орките, карти од голема албанија, исламистички сајтови и јутуб видеа со проповеди од оџи кои тука Шабан наш ги става за сеир. Не дозволувајте да бидете манипулирани. Ни случајно да не потпаѓате на пропагандите од тоа гнидите соросоидни-сите сме луѓе, сите сме исти, да се цениме и слични срања. Ако утре не дај Боже вашето дете биде тепано истите тие со прст нема да мрднат, туку во најмала рака ќе си останат верни на своите премолчано, или крајно педерски ќе те нападнат тебе ни крив ни должен како сега веќе бивш еден член на форумот кој го извади својот гнасотилак кога ни беше најтешко. Имате Албанци и имате орки кои се многу побројни. Секое здружување со нив со надеж дека сте се здружиле со првите си играте против статистика. На седум кантари да ги ставате пред да одлучите. И држи вода и тоа што некои го кажаа. Во средини каде што се малцинство се прави душички на мравка не газат. Ако се намножат 5-6 фамилии ќе ја видите цела нивна доброта. Внимавајте, вардете се нарочито од тие нивни невладини организации и квазиинтелектуалци. Уште кога ќе ми текне дека еееј Македонци гласаа за онаа гнидана Селмани, млад бил, напреден бил, прогресивен бил за после тоа да стане прва учка, муџахедин уште вахабист што не стана. Знам дека многу од форумот тука не ме сакате дури и ме мразите и тоа си е ваше право. Ама најискрено, најдобронамерно и најчисто ве советувам-Пазете се од нив. Ме плашите со изјави од типот дека не требало да се генерализира, дека биле многу фер, дека ќе ти завшеле работа и слично. Не сте ни свесни какви се во срж и како прва прилика ќе ти го рокнат ножот во грб.

Еднаш те цитираа, не реплицираше, па еве ќе те замолам тука да одговориш на постов. И немој, не се труди да ми елаборираш глупости како овие, не се труди, нема да те читам. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom