- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 1.082
- Поени од реакции
- 447
процесорот е спор, мада зависи за што ти е
процесорот е спор, мада зависи за што ти е
Ќе го биде ли за некои игри(Warcraft,Counter-Strike,Fifa12/13),вреди ли за 18 илјади?процесорот е спор, мада зависи за што ти е
за тие ке го биде, а дали вреди не знам што лаптопи има во тој ценовен ранг,исто мн битно треба на лице место да видиш дизајнот каков му е, дали е цврсто составен да не кркца и тако даљеЌе го биде ли за некои игри(Warcraft,Counter-Strike,Fifa12/13),вреди ли за 18 илјади?
Земен е веќе,на прв поглед е солиден,фала во секој случајза тие ке го биде, а дали вреди не знам што лаптопи има во тој ценовен ранг,исто мн битно треба на лице место да видиш дизајнот каков му е, дали е цврсто составен да не кркца и тако даље
со здравје да си го користиш, пиши импресии или ривју некоеЗемен е веќе,на прв поглед е солиден,фала во секој случај![]()
Не беше за мене,беше за еден братучед,штознам засега како што и кажа повеќето игри ги тера без проблем(Counter Strike 1.6,Warcraft),изработката според мене е на високо ниво,бидејќи користам Toshiba i Dell,доста хард диск за така ефтин лаптоп,кога бев во нико компјутери правев муабет со вработениот и викаше дека овој лаптоп премногу се трошел и имаат само уште неколку на залиха,па ќе го видиме допрва дали ќе го бидесо здравје да си го користиш, пиши импресии или ривју некое![]()
Некој?Лап топ до 30 илјади денари (може и од 20). Ќе го користам за играње игри (затоа ми треба да има добра графичка со која ќе се играат новите игри) и за интернет и слично
За игри или не?дај препорачајте некој добар лаптоп за игри докај 27-28000![]()
за игри нормалноЗа игри или не?
Мене ми се свиѓа овој, добар дизајн, 4 гб рам и 1 тера хард диск и доста добра графичказа игри нормално![]()
добар е,можно е овој да го зеамМене ми се свиѓа овој, добар дизајн, 4 гб рам и 1 тера хард диск и доста добра графичка
http://amc.com.mk/ShopDetal.asp?ArticleID=36568&id=85&l=3&q=&SupplierArticleID=06404168&Action=
Мене ќе ми дадеш да играм малце зошто јас ти го препорачавдобар е,можно е овој да го зеам![]()