Нема потреба од коментар овде, а во Предлог за филм мислењето ти е избришано. Разгледај наоколу да видиш што е како е.Не знам дали претходно некој ги има предложено , без разлика: The Fountain Number Pi Requiem for a dream Од ист режисер (Дарен Аронофски) , имено истиот кој го направи The Black Swan. Нема потреба од коментар.. Само гледајте ги!
Е сега шиата немој да го споредуваш со Брис Вилис. Вилис без труд и без маки е подобар во сите можни аспекти на актерството од овој. Шиана едино во Дистурбиа ми беше арен, другото се беше трагично.What???
Очај беше. Очај!!! Дигитализирано срање, брука за Die Hard трилогијата. И продолжението на Индијана Џонс со Шија ЛеБуф беше подобро од оваа мизерија. Од првите три дела до четвртиот има светлосни години разлика.
Туку добро, ти и Њотот сте фанови на лимени канти, за вас нема ништо лошо, се се јаде. Анти-хипстери сте вие, немој случајно да сте исхејтале нешто...
Знам и на кој, само нека се пожали...(сакам да му ја спојлнам на еден д килинг, па уште предвреме си се спремам )
Скраја да е, не ги споредувам актерите, она лиглето не ни може да се нарече актер. Само сакам да доловам колку беше лош DH4.Е сега шиата немој да го споредуваш со Брис Вилис. Вилис без труд и без маки е подобар во сите можни аспекти на актерството од овој. Шиана едино во Дистурбиа ми беше арен, другото се беше трагично.
И нели ти стана досадно веќе ова со кантиве бре?
Белким не мислиш на овој филм. За мене многу океј бајка.Ќе ви се убацам во муабет...
Само што го изгледав Stardust. Лош филм одамна не сум гледал, ама ете, денеска се случи и тоа. Како приказна можда е топ, али глума и сцени некако не ми штимаат.
Тој е. Приказната е стварно супер и баш такви сакам. Глумата и дијалозите ми беа некако сувопарни, а и глумата не беше нешто посебно. Единствено Роберт Де Ниро добро се покажа. Можеби многу очекував од овој филм, стварно незнам, ништо посебно.Белким не мислиш на овој филм. За мене многу океј бајка.