Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Конечно после една година силење и најавување :нинџ:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Доста бе па вие, плукате по серијава, а кога идеше Млади Бунтовници не се одлепувавте од пред телевизор...:icon_mrgr:
Nope. Никогаш не сум гледал бљувотини, единствена серија од овој тип (т.е. релативно слична) што сум ја гледал е Бреверли Хилс (старата) но таа содржински, а богами и од аспект на глума за новиве е Кока Кола.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Ангели 4 на Сител ќе се емитува во следниве термини: премиера 11:00, реприза 14:15. :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Ангели 4 на Сител ќе се емитува во следниве термини: премиера 11:00, реприза 14:15. :)
Добри се. Не можам ни едното ни другото да го гледам кога сум на факс. Среќа па еднаш неделно одам а сега по колоквиуми дури во Март ќе ме видат :icon_lol: :coffee:

rcs

One and Only
Член од
25 ноември 2012
Мислења
43
Поени од реакции
13
хахах.. требаше да почне уште од октомври-ноември ама тоа е :)
бтв стварно редно беше да се смени малку и за нас да се има филмче не дека ја ќе го гледам редовно ама е ,, со турскиве више на глава ми се качија ....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
И како бе впечатоците??? Никој не се пофали
Според мене лошо засега иако спрема турските ова е класа серија. Барем има за плакнење очи ако не друго:icon_lol:
Само и не сум во тек. Првата сезона ја гледав, втората чат пат а третата............па не ни знаев дека има трета. Дури кога ја најавија четвртата логично заклучив дека за да има четврта претходно требало да има трета :icon_lol:

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
И како бе впечатоците??? Никој не се пофали
Според мене лошо засега иако спрема турските ова е класа серија. Барем има за плакнење очи ако не друго:icon_lol:
Само и не сум во тек. Првата сезона ја гледав, втората чат пат а третата............па не ни знаев дека има трета. Дури кога ја најавија четвртата логично заклучив дека за да има четврта претходно требало да има трета :icon_lol:
Ја гледаш серијава? :confused:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Ја гледаш серијава? :confused:
Досега 2 епизоди имам изгледано :D
Ја гледав првата сезона после послабо. Си реков да видам како ќе оди сега ама не ми прави ќејф. Во секој случај е подобра од турските и индиските

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Сител нека пушти и некоја нова серија од Телевиса или Телемундо, на пример: Amores Verdaderos, Corazon Valiente, La que no podia amar, La Patrona и др. Нека престане барем со индиските серии. :mad:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.822
Абе и еден куп нови има т.е не се нови ама пошто не гледав две сезони не ги знам многу. А не се лоши, воопшто не се лоши :love:
--- надополнето: 26 декември 2012 во 19:42 ---
Туку кај е бе Нико Бауер?? Го снема после првата сезона. Во втората не го видов а третата не ја ни гледав. Сега пак го нема

Kajgana Shop

На врв Bottom